Početna Ke Nova Za maskenbal u subotu, u Bijeloj, pjeva Indira Forza: Bogat nagradni fond...

Za maskenbal u subotu, u Bijeloj, pjeva Indira Forza: Bogat nagradni fond za maske

3

Posljednji, III maskenbal u okviru 50. Praznika mimoze, biće održan u subotu, 16. marta, prvi put u hotelu Park, kompanije Carine, u Bijeloj, koja je i pokrovitelj događaja. Pripremljene su brojne vrijedne nagrade za pojedinačne i grupne maske, a goste će zabavljati hrvatska pop pjevačica Indira Forza, bivša solistkinja grupe Colonia. Indira Forza je nedavno izdala prvi solo album “Valkira”.

Iz Herceg Festa podsjećaju sve koji žele da budu gosti, da rezervišu mjesto. Cijena ulaznice je 10 eura, a karte se mogu kupiti na blagajni Dvorane Park ujutru od 9 – 12 i poslijepodne od 18 – 20 h.

Vrijednost novčanih nagrada je 1.180 eura, za pojedinačne maske od 1 do 3 člana,. Prvonagrađeni dobijaju 500 eura, drugonagrađeni 300, osvajači III mjesta 200 eura, a četvrtog 200 eura plus po 20 eura za kupovinu proizvoda Vitinka i u diskontima Koala.

SKI Centar Vučje daruje vikend za dvoje, restoran Galiot večeru za dvoje, TA Trend travel izlet u Dubrovnik, a JP Praking servis mjesečnu kartu za parking.

Novčani nagradni fond za grupne maske od 3 člana i više, iznosi 1680 eura. Za I mjesto nagrada je 700 eura, za II 400, III 300 i IV mjesto 200, plus po 20 eura za kupovinu robe Vitinka i u diskontima Koala. Butik Esclusivo daruje vaučer u vrijednosti od 100 eura za kupovinu u ovom butiku, konoba Ćatovića mlini daruje 100 eura za večeru za dvoje u ovoj konobi u Morinju, TA trend travel obezbijedila je izlet u Dubrovnik za dvoje, a teretana Terzo mjesec korišćenja teretane.

U zabavnom dijelu programa, pored zvijezde večeri Indire Forze, nastupiće Castel Nuovo band, Gradska muzika Herceg Novi kao i mažoretke. Početak programa je u 21 h.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code