Početna Društvo Za nepoštovanje policijskog časa četiri krivične prijave u Novom

Za nepoštovanje policijskog časa četiri krivične prijave u Novom

9

Policija u Herceg Novom podnijela je tužilaštvu krivične prijave u redovnom postupku protiv 4 lica zbog napuštanja mjesta stanovanja nakon 22 h, saopštila je Uprava policije.

Pripadnici CB Herceg Novi su u noći između 13. I 14. januara, povodom  proslave  Nove  godine po Julijanskom  kalendaru, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, zatekli četiri lica koja su kršila mjere za suzbijanje širenja Covid-19, napuštanjem mjesta stanovanja od 22 do 05 časova.

“Po operativnim saznanjima, na par lokaliteta na području Herceg Novog u vremenu do 22 časa, okupilo se pet lica koji su koristili pirotehnička sredstva „baklje“. U toku je indetifikacija kao i eventualno sankcionisanje aktera”, navodi se u saopštenju.

9 Komentari

 1. Krivicna prijava za praktikovanje svojih ljudskih prava?
  Nece to stajati na sudu, a ko god da im je pisao kazne, treba krivicno da odgovara za ugrozavanje osnovnih ljudskih prava.

 2. sramota za nas nekada tolerantni grad,ovo divljanje kleronacionalnih hordi uz popove i poluNovljane izaziva bijes svakom normalnom gradjaninu, nije bitna nacija i vjera

  46
  25
 3. Ranije sam uvijek bio ponosan na grad kulture,tolerancije, sklada svih kultura, sada me sramota , ovo sto su nam nametnuli Kosovari, bosanski srbi, a mi prihvatili ,nije ovo vise moj grad ,ovo je grad sileđžija, popova,kriminala, pravoslavni Teheran, pogledajte slike,murale u Teheranu ,sve ce vam biti jasno. Sada čekamo da religijska policija pocne da normalne građane tuče pendrecima

  47
  24
 4. Sto ne dodje policija da pohvata ove sto se “gnijezde” u napustenom hotel Igalu kojima ni kisa ni hladnoca ne smeta da se zadrzavaju u razvaljenim sobama i prostorijama hotel Igala da se pijane i drogiraju a da onda kad se urade vruste krice zavijaju i ispustaju nerazumljive i neartikulisane krike.Sto njih niko ne pokupi evo od ljeta na ovamo a stalno tamo vise.U cemu je fora da se to tolerise.Mozda su ti upravo djeca od nekuh iz policije pa mozda zati?

  32
  2
 5. Zasto??? Ministrica zdravlja napravila je tesko krivicno djelo,kada je među kovid pacijente pravila žurku za mrtvaca sa kovidom, pa je kao doktorka unaprijeđena u ministra,umjesto da krivicno odgovara , da joj se oduzme licenca

  21
  25

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code