Početna Kultura Za Novljane ponedjeljkom besplatna posjeta muzejima

Za Novljane ponedjeljkom besplatna posjeta muzejima

5

Ulaz u Gradski muzej Mirko Komnenović i Muzej Dom starog kapetana Štumberger u Baošićima biće ponedjeljkom besplatan za sve građane Novoga, obavijestili su iz JU “Gradski muzej Mirko Komnenović” i Galerija “Josip Bepo Benković”.

“Ova odluka je donesena radi boljeg upoznavanja lokalnog stanovništva sa kulturnom baštinom Herceg Novog i Boke Kotorske”, navode iz ove javne ustanove.

Radno vrijeme Gradskog muzeja Mirko Komnenović je od ponedjeljka do subote od 8-20 h. Cijena ulaznice za odrasle je 3 eura, za djecu stariju od 7 godina 1 euro, a za grupne posjete preko 5 osoba 2 eura.

Muzej Dom starog kapetana Štumbergera otvoren je takođe od ponedjeljka do subote,ali od 8 – 15 h. Cijena ulaznice za odrasle je 2 eura, a za djecu stariju od 7 godina 1 euro.

5 Komentari

  1. Opet pozorište. Svako godinu dana novi direktor koji nema veze s poslom pa uvodi nešto novo a firma nikad gora. Ekonomisti pravnici i pomorci kolo vode, niko ništa ne radi a kustosi u 9 doma. Bitno je da opština dava tri direktorske plate svaki mjesec. Ma nije pozorište nego kažin.

    9
    3
  2. Odlicno ..lijepa vijest nadam se da u buduce Opstine usvoje pravilo da domace stanovnistvo nijesu Turisti visokoplatezni koje je nasa Vlada dovela ..hvala joj..i da domaci imaju privilegije i besplatne ulaze sa djecom na vise mjesta..Bravo..

    8
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code