Početna Turizam Za Palmon Bay visokih 9.0 na Booking.com

Za Palmon Bay visokih 9.0 na Booking.com

11

Hotelski kompleks Palmon Bay u Igalu zavrijedio je visoku 9.0 ocjenu gostiju, od mogućih 10, za kompletnu uslugu u 2018. godini, zbog čega im je sajt Booking.com dodijelio nagradu, odnosno svojevrsnu „plaketu“.

Riječ je o izuzetnom priznanju gostiju, koji su na taj način ocijenili sveukupnu ponudu hotela, kao i usluga koje hotel nudi van objekta, što je dodatan „vjetar u leđa“ menadžmentu koji se, prema riječima direktora, Bojana Ilića, ne zaustavlja na ovome:

– Naša prošlogodišnja ocjena bila je 8,9 i uspjeli smo da tu ljestvicu podignemo na 9.0 što je veliki uspjeh cijelog tima Palmon Bay hotela. Cilj nam je da imamo zadovoljne goste, da napuste hotel nasmijani i podići tu ocjenu za stepenik više. U ovolikom objektu, gdje su gosti poprilično kritični, sve govori o tome da smo na dobrom putu, da smo sa standardima i procedurama te konstantnim treniznima zaposlenih, došli do ovog rezultata – ocjenjuje Ilić.

On dodaje da menadžment konstantno analizira ocjene gostiju, nastojeći da im hotel tokom boravka bude što više kao dom, u kome će se osjećati „kao kod kuće“ te da svakom gostu posvećuju jednaku pažnju. Jer, ukoliko menadžment ne posvećuje vremena kritikama, usluga se ne može unaprjeđivati. Gosti, kako kaže, najviše ocjenjuju osoblje, objekat, čistoću, udbonost, lokaciju, odnosno vrijednost svega za što su uložili novac.

– Dosta je negativnih komentara bilo na okruženje hotela, tu imamo ocjenu 8,9. Nastojim i kroz Skupštinu TO da ukažem na to. Lokalna uprava je nedavno uredila trotoar sa gornje strane hotela, ali mora da se uredi i šetalište sa južne strane. Mi, recimo, naše palme tretiramo svakih 15 dana i uopšte baštovan je konstantno angažovan na hortikulturnom uređenju. Isto tako mora se voditi računa i o spoljnjem uređenju, jer gosti to vide. Sve to skupa dovešće nam turiste sa boljom platežnom moći, a i grad će kao destinacija biti mnogo više cijenjen – smatra Ilić.

U hotelu su uveliko počele pripreme za predstojeću ljetnju sezonu iako hotel nije ni zatvaran ove zime. Ono što je, kako kaže naš sagovrnik, veoma vežno, jeste da je čitav kolektiv „sačuvan“ i preko zime. Zadovoljni su trenutnom posjetom iako ona uvijek može biti bolja, pogotovo zbog agresivne i intenzivne kampanje i promocije na raznm sajmovima.

Za predstojeću sezonu očekivanja su velika, prema svim najavama i bukingu za ovo luksuzno zdanje.

11 Komentari

  • Šta lupate, neznate pravu situaciju. Dužni dobavljačima, dužni manjinskim akcionarima. Baš me interesuje koji su kriterijumi u ocijenjivanju.

   4
   7
 1. Postoji u gradu veliki broj smještajnih jedinica koje imaju veću ocjenu nego što je dobio hotel Palmon Bay.
  A to što su oni hotel, svaka čast, ali svako se trudi da radi najbolje što može i to treba da se cijeni pa ma to bile sobe ili apartmani.
  Napravite reportažu o ostalim smještanim kapacitetima koji imaju ocjenu preko 9.0, time bi se dobila jedna bolja slika opšteg kvaliteta usluge.

  11
  8
  • U potpunosti si u pravu i odlicna idekja je. Npr Casa del Mare grupacija ima fantastivcno visoke ocijene.

   Jedino bih dosadao da je PalmonBay naslijedio ocajnu ocijenu od RVI, tako da bi ova 9.0 u stvari trebala biti znacajno veca. (Poznajem booking algoritam)

   2
   6
  • pffff hahahaha,

   “Mali akcionari” 😀 Pa vi ste stvarno genijalci 😀

   Prvo nadjite nekog bas bas dobrog ekonomistu da vam objasni zakonitosti trzista, vrijednosti ulaganja, kapitala, tokova novca, a potom jos boljeg advokata koji ce pritisnuti upravu da isplacuje dividende.

   Kada to uradite, na pamet vam nece pasti da prodate promil akcija!

   A dotle, gledajte kako se na vasoj gluposti i neznanju zaradjuje!

   6
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code