Za „pauka“ nadležna Komunalna policija

Za „pauka“ nadležna Komunalna policija

920
3
Podijeli

vozilo paukSpecijalno vozilo „pauk“ na određeno vrijeme biće ustupljeno opštinskoj Komunalnoj policiji. O tome su se sporazumijeli predsjednica Opštine Herceg-Novi Nataša Aćimović i direktor „Parking servisa“ Batrić Kontić.
Oni su potpisali sporazum kojim je specijalno vozilo ustupljeno za potrebe obavljanja poslova premještanja nepropisno parkiranih vozila, koji su u nadležnosti Komunalne policije. Sporazum važi do 31. maja naredne godine. Ukoliko se obje strane usaglase, može biti produžen.
Osim za premještanje nepropisno parkiranih vozila, „pauk“ se može koristiti i za uklanjanje drugih predmeta manje težine i veličine kojima se neće nanijeti šteta vozilu, a u skladu sa potrebama Komunalne policije.
Komunalna policija će specijalno vozilo „pauk“ iskoristiti i za uklanjanje olupina i neregistoranih vozila sa javnih površina. Od početka akcije uklonjena su 34 vozila na području opštine, a još desetak je u proceduri. Iz Komunalne policije apeluju na građane da se uključe u akciju i prijave ukoliko negdje olupina vozila zauzima mjesto za parkiranje, čime će lično doprinijeti oslobađanju javnih površina i umanjivanju problema nedostatka parking prostora.

3 Komentari

  1. PITAM SE KO CE I PO KOJEM KRITERIJUMU ODLUCIVATI I DONOSITI ODLUKU STA JE TO OLUPINA, A STA LIMUZINA???
    SRECOM JA IMAM SAMO MAZGU SA KOJOM DODJEM POVISE KRUSEVACKE PJACE NA TRG, A TU PAUK NE MOZE PRICI. MOZDA NA SAMAR JEDNOG DANA NADJEM I KAZNU OD HERCEGNOVSKE KOMUNALNE POLICIJE. BAS BI BILA FORA.
    SVAKI PUT SVE LIJEPO POKUPIM I PONESEM KADA SE MAZGA UNEREDI.
    0    0

Ostavite komentar

*

code