Početna Društvo Za pohvalu: Besplatne usluge automehaničara i šlep službi Herceg Novog svima koji...

Za pohvalu: Besplatne usluge automehaničara i šlep službi Herceg Novog svima koji se bore protiv COVID19

17

Nekoliko vlasnika automehaničarskih, radnji i šlep službi iz Herceg Novog, za koje Radio Jadran ima saznanja, ponudilo je svoje usluge besplatno kao doprinos naporima državne i lokalne vlasti, Vojsci, medicinskom osoblju i volonterima, kriznom štabu, u suzbijanju epidemije korona virusa.

Riječ je o privatnim radionicama i šlep službama, koje će, do isteka primjene privremenih mjera u suzbijanju virusa, u granicama svojih mogućnosti, pomagati tako što će besplatno obavljati sanaciju kvarova ili šlepanje. Usluge su ponudili: Šlep službe: Slaven, Vujačić, Dado, te automehaničarske radnje Auto moto servis Podi i Autoservis Kapisoda.

Kako saznajemo, ideju je pokrenuo vlasnik Šlep službe Slaven, Slaven Kelava, prije dva dana, nakon čega su njegovu ideju slijedile i ostale kolege.

„U ovim teškim trenucima u kojima smo se našli zbog Corona virusa ŠLEP SLUŽBA SLAVEN (067/645-779 ) je odlučila pomoći koliko smo to u mogućnosti. Ustupamo usluge na raspolaganje vozilima Hitne medicinske pomoći, policijskim vozilima, vatrogascima kao i Kriznom štabu, civilnoj zaštiti, medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim sestrama i svim drugim službama koje ulestvuju u spriječavanju širenja virusa COVID-19. Usluga obuhvata prevoz vozila u kvaru ili oštećenih u nezgodama na području Herceg Novog, bez novčane naknade“. Istakli su iz ove službe na FB stranici.

Pozivali su kolege iz drugih gradova, ko je u mogućnosti, da se odazovu akciji.

Apelu su se odmah odazvale i Šlep služba Dado (067 850 868 ) i Šlep služba Vujačić (068/005-006 ) .

Željko Kapisoda, vlasnik Majstorske radionice Kapisoda, obavijestio je putem svog FB profila da će sve službe koje su uključene u borbu protiv virusa COVID 19, „imati besplatan rad na automobilima, motorima, kombijima“, a kontakt telefon je 068 314 743.

Ovoj plemenitoj akciji pridužio se i vlasnik Auto moto servisa Podi, Jovica Radović, ponudivši takođe besplatne usluge u svom servisu na Podima, svima koji su uključeni ovih dana u borbu protiv virusa ( 068 666 276 ).

Oni su ujedno apelovali da se njihova dobra volja i želja da pomognu– ne zloupotrebljava, uz poruku sugrađanima da poštuju preporuke nadležnih institucija i ostanu doma.

Takođe firma VAVIĆ COMPANY DOO je odlučila da pomogne tako što je obezbijedila usluge transporta/prevoza, odvoza i dovoza stvari i predmeta za potrebe svima koji se bore protiv COVID19. 063 437 734.

Ovoj akciji priključila se i firma BSV Ivović iz Herceg Novog, koja, ukoliko je neophodno, svim institucijama uključenim u borbu protiv širenja virusa, besplatno nudi usluge prevoza – odvoza i dovoza stvari i predmeta. Kontakt telefon je: 068 621 802

17 Komentari

 1. Jedino je mene gazda, podstanara sa dvoje male djece poslao na neplaćeno još zvao knjigovođu i pitao da me, poslije 16 godina odjavi 2 mjeseca dok ne prođe kriza.. Zato svaka čast onima koji su odvojili vrijeme da bi pomogli drugima… Svako je u ovoj nevolji pokazao pravo lice.

  36
  • Vi kao da niste čuli da se takvi slučajevi PRIJAVLJUJU NA BROJ TELEFONA KOJI NIJE TEŠKO PRONAĆI!
   Prestanete da sažaljevate sebe i borite se – to ste zaslužili valjda? Osim ako ne mislite sve najgore o sebi???
   A “gazda” će isto da dobije ono što je zaslužio.
   Naravno, postoji mogućnost i da se bojite da ga prijavite i da ćete radije da budete na neplaćenom, samo da bi Vas “gazda” poslije ponovo primio na posao? Nemam ništa protiv takvog stava ali…ZAŠTO SE ONDA ŽALITE NA OVOM PORTALU?
   Na ovom mjestu samo treba da obznanite da ste tog GMAZA prijavili, i da to isto preporučujete drugima, i molite da neko pomogne da se proces rješavanja ubrza . I to je sve.
   Hajde, učinite nešto!

 2. Naravno, svaka čast. I u ovome se vidi ko je kakav. A gospođa koja pravi kolače i torte, veoma poznata svima u gradu, nudi kolače svim silama hoće da proda.
  Što se nije sjetila pa napravila besplatno kolače vojsci, policiji, vatrogascima i ostalima???

  37
  9
  • Ko tebi brani da pravis?
   Kad si u stanju da dodjes do portala i komentarises, mozes i na google ili yotube naci po koji recept pa pravi kolace. Pa kad ih fino napravis onda dijeli kome mislis da treba.
   Normalno da ce prodavati, vjerovatno od toga zivi a i sigurno nije sastojke dobila gratis od neke prodavnice, a nisam primjerio ni neku nagradnu igru dje se dijele potrebne namirnice.

   21
   21
  • Ja, ti nemaš svoje ja kad ovako podmuklo prozivas drugoga! Ako ti se radi nesto volonterski radi, niko te ne sprecava! Zelim ti ono sto ti zelim!

   9
   10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code