Početna Servis Za primjedbe i sugestije besplatni pozivi Call centru NTO

Za primjedbe i sugestije besplatni pozivi Call centru NTO

2

Svim turistima koji borave u Crnoj Gori, ali i građanima, za sve informacije, sugestije, pritužbe i pohvale, na raspolaganju je Call centar Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, putem specijalnog broja telefona 080 001 300, saopšteno je iz NTO.

Call centar NTOCG je u potpunosti besplatan za sve pozive koji se obavljaju sa područja Crne Gore. Radno vrijeme Call centra je sedam dana u nedjelji, od ponedjeljka do petka, od 07:00 sati do 20:00 sati, odnosno danima vikenda, od 09:00 do 17:00 sati.

Pored toga, turisti i građani koji pozovu Call centar NTOCG, van radnog vremena, mogu ostaviti glasovnu poruku, a operater će ih naknadno kontaktirati.

„Ono što je novina ove godine je da korisnici imaju mogućnost, da putem Live Chat-a (razgovor uživo), na zvaničnoj stranici NTOCG – www.montenegro.travel , kontaktiraju Call centar i dobiju željene informacije. Pored pružanja preciznih informacija od naših operatera, turisti i građani mogu dati svoje sugestije i na taj način aktivno učestvovati na podizanju kvaliteta turističkih usluga u destinaciji. Napominjemo da se svaka primljena sugestija i žalba evidentira pri čemu automatski slijedi faza procesuiranja“, objašnjavaju u NTO.

Kontaktira se inspekcija ili ustanova koja je nadležna za određenu sugestiju ili žalbu i korisnik ukoliko želi povratnu informaciju informiše se u toku istog ili narednog dana, tako što ponovo kotaktira centralu Call Centra i dežurni operater mu daje povratnu informaciju o ishodu intervencije.

Call centar dostupan je i putem e-mail naloga callcenter@montenegro.travel .

2 Komentari

  1. Jutros svratih na kafu u Mex kod kružnog toka.Duvo je vjetar I dodatno pojačavao odvratni SMRAD.Nema DOMAĆINA ni u državu ni opštinu,ne nadajte se ničemu .Razne NVO,NTO ,Skupštin(a)e ,poslanici,odbornici,predsjednici….itd.Samo služe za anesteziranje javnosti da mogu sebi obezbijediti lagodniji život.Ostajte zdravi,ako uspijete.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code