Početna Društvo Za risansku bolnicu prikupljeno 2.070 eura

Za risansku bolnicu prikupljeno 2.070 eura

5

Na otvorenom bazenu u Kotoru sedmu godinu za redom održano je humanitarno gradsko takmičenje u plivanju štafeta pod imenom: „Svi na Banj“.

Foto: Skala radio

Doprinos ovom takmičenju dali su i štićenici Doma starih “Grabovac”, kao i zaposleni u risanskoj bolnici, prenosi Skala radio.

Pehar za najmlađeg učesnika pripao je desetomjesečoj Greti Petrović, dok je najstariji takmičar osamdesetosmogodišnji Milorad Mićunović, štićenik risanskog Doma starih.

Foto: Skala radio

Članovi Ju-jitsu kluba “Champion” bili su najbrojniji takmičari i na poklon su dobili tortu.

Velikim aplauzom publika je pozdravila takmičare Doma starih koji su zajedno imali preko 250 godina, ali im to nije smetalo da pokažu da su još uvijek mladi duhom.

Plivalo se ukupno 106 štafeta – 50 u mlađim i 56 u starijim kategorijama, sa preko 420 učesnika.

Za bolnicu „Vaso Ćuković“ sakupljeno je 2.070,00 eura.

Zahvaljujući brojnim sponzorima, kojih je svake godine sve više, organizovana je ala maka za učesnike, a publici su podjeljene vrijedne nagrade.

Organizator je Aerobik klub “Aspida” i Vaterpolo plivački klub “Primorac” Kotor.

5 Komentari

  1. Za 2000 e se nista ne moze ni garsonjera renorvirati a kamo li dio samo jednog odjeljenja bolnice, ogromne pare iz Budzeta idu za gluposti, a ova bolnica stoji u ruiniranom izdanju. Divan gest divnih ljudi, ali dok brigu o bolnicama ne preuzme drzava nema ni bolnica ni zdravstva.

    8
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code