Za sanaciju krova OŠ Orjenski bataljon 85 hiljada eura

Za sanaciju krova OŠ Orjenski bataljon 85 hiljada eura

2
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_orjenski_bataljon_bijelaMinistartsvo prosvjete Crne Gore obezbijedilo je 85 hiljada eura za sanaciju ravnog dijela krova centralne zgrade OŠ Orjenski bataljon u Bijeloj. Ugovor sa izvođačem radova, podgoričkom kompanijom “Civil Engineer”, trebalo bi da bude potpisan u ponedjeljak.
Na ovaj način biće riješen jedan od gorućih problema škole, jer krov odavno prokišnjava, pa samim tim oštećuje zidove, parket, elektroinstalacije, kazala nam je direktorica škole, Jarmila Radović.
“Izvođač je dužan da u roku od 5 dana od potpisivanja ugovora dostavi detaljni dinamičnki plan izvođenja radova, koji bi trebalo da traju 30 dana, ukoliko i vrijeme bude naklonjeno”, navela je Jarmila Radović.
Ona je dodala da će biti izvedena hidroizolacija ravnog dijela krova površine 1000 m2. U planu je i sanacija kosog dijela krova iznad fiskulturne i kino sale, što je prioritet, nakon čega bi trebalo da budu uređeni sanitarni čvorovi i škola.
Tokom zimskog raspusta u ovoj ustanovi renovirane su dvije kancelarije, a u toku je osmišljavanje novog bibliotekačkog prostora.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code