ZA SEDAM PLAŽA U BOKI JOŠ SE ČEKAJU ZAKUPCI

ZA SEDAM PLAŽA U BOKI JOŠ SE ČEKAJU ZAKUPCI

70
0
Podijeli

plaza stara banjaNa ponovoljenom javnom pozivu JP Morsko dobro za zakup hotelskih kupališta i specijalnih kupališta u Boki Kotorskoj našlo se 7 plaža.
U Herceg Novom su to dvije plaže Instituta u Igalu, ispod vile ”Galeb”, čija je minimalna cijena zakupa za godinu 1.820,00 eura, sa ne manjom bankarskom garancijom od 1.000,00 eura.
Druga ponuda se odnosi na plažu ispod I faze Instituta, na kojoj su predviđeni i privremeni objekti na dvije lokacije na ovoj plaži, montažni ugostiteljski objekat sa terasom i minimalna cijena zakupa je 12.514,00 eura, a garancija ne manja od 5.000,00 eura.

kanta plazaDanas je na ovoj plaži bilo gostiju koji su uživali u blagodetima mora i napokon visokoh temperatura, ali ništa više od toga nije bilo u ponudi, pa čak ni osnovnog održavanja higijene, jer kante su prepune smeća.
Betonsko mulo sa koga su skinute drvene ponte, djeluje sablasno i opasno, tako da će budući zakupac imati dosta posla da bi ovu jednu od ljepših i posjećenijih plaža u Igalu priveo namjeni.
Posljednjih godina ova plaža je imala zkupca, a nedavno je za Radio Jadran direktor Instituta mr Zoran Kovačević rekao da postoji mogućnost da je vrate u svoje vlasništo i da od ove sezone oni gazduju njome.
Kupalište koje za sada nije našlo zakupca je i u Herceg Novom na Toploj ispred bivših hotela ”Topla” i ”Centar”, odnosno Hunguest hotels Sun resort. Tu su takođe planirani privremeni montažni objekti, a cijena zakupa je 9.237,00 eura, minimlna garancija 2.500,00.
Tu je i hotelska javna plaža na Savini zapadno od Opšte privatne bolnice u Meljinama ispred hotela ”Perla” gdje je moguć privremeni objekat-terasa, sa cijenom zakupa od 6.600,00 eura dok minimalna garancija iznosi 2.500,00 eura.
Kada je riječ o Kotoru tu su za dvije hotelske plaže ponovo raspisani konkursi ispred hotela ”Teuta” i u Prčanju, na lokaciji Glavati, ispred hotela ”Splendido” i za ni jednu nije predviđeno postavljanje privremenih objekata a godišnji zakup za obje iznosi po 1.000,00 eura.
U Tivtu u Donjoj lastvi ispred hotelskog kompleksa Kamelija daje se u zakup plaža sa mogućnošću postavljanja privremnih objekata za prodavanje sladoleda, sa cijenom od 1.884,00 eura.
Zakupi svih hotelskih plaža su do 31.12.2015 godine, a ponude će biti otvorene 24.juna.2013.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code