Početna Sport ZA SPORTSKI CENTAR IGALO VELIKO ZANIMANJE SA RUSKOG TRŽIŠTA

ZA SPORTSKI CENTAR IGALO VELIKO ZANIMANJE SA RUSKOG TRŽIŠTA

0

Sportski centar Igalo bilježi dobru popunjenost početkom ljetnje sezone, jer se od 1. juna do 2. jula u dvorani Sportskog centra održava III Međunarodni košarkaški kamp, u organizaciji „Akademija Grujić”.

Polaznici kampa su 150 mladih sportista iz Rusije, čije sportske aktivnosti u dvorani Sportskog centra Igalo traju 6 sati dnevno.
Pored košarkaša od 15. juna do 13. avgusta, ovdje po 3 sata dnevno vježba selekcija ritmičke gimnastike iz Rusije, pod vođstvom olimpijske šampionke u ovom atraktivnom sportu.
Direktor Sportskog centra Igalo, Savo Morović, zadovoljan je kako kaže zbog povećanog obima posla u ljetnjim mjesecima i dobrih finansijskih rezultata, tako i zbog posrednih efekata na sve bolje pozicioniranje Centra na zahtjevnom ruskom tržištu.
Značajni su pozitivni efekti posjete sportista na ukupnu turističku privredu grada, kroz angažovanje hotelaskih kapaciteta i vanpansionske potrošnje, posebno ako se ima u vidu da se radi o dobro platežnoj klijenteli i da mlade sportiste u velkom broju prate roditelji.
Morović ističe da Sportski centar Igalo posebnu zahvalnost duguje Saši Grujiću, koji je svojim bogatim internacionalnim iskustvom i uglednom u košarkaškom sportu najviše doprinio promociji Sportskog centra Igalo u Rusiji.
– U znak zahvalnosti za uspješnu višegodišnju poslovnu saradnju, košarkaška “Akademija Grujić” poklonila je Sportskom centru Igalo dvije mobilne košarkaške konstrukcije. Kao plod dobre poslovne saradnje sa „Adria sport” hotelom, koji je sastavni dio kompleksa Sportskog centra Igalo, za avgust i septembar ove godine, imamo najave dolaska više sportskih ekipa iz Rusije u košarci, rukometu i malom fudbalu – najavljuje Morović.
Sportski tereni zauzeti su u prosjeku 10 sati dnevno, ali svi slobodni termini dostupni su turistima, sportistima i rekreativcima iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code