Početna Oko nas Budva Za Stari grad Budva izletnička taksa 1 euro

Za Stari grad Budva izletnička taksa 1 euro

4

Budva će od sljedećeg ponedjeljka, 20. maja uvesti naplatu izletničke takse za Stari grad po cijeni od jedan euro, najavili su iz Turističke organizacije Budva.

Planirano je da se naplata izletničke takse obavlja u novom informativno-turističkom punktu koji će biti izgrađen pored dječijeg vrtića “Ljubica Jovanović Maše”, odnosno, preko puta kafea Perla.

Pošto je u toku izrada glavnog projekta do završetka radova naplata će biti organizovana u informativno-turističkom punktu u Starom gradu Budva, na adresi Njegoševa broj 28.

Izletničku taksu neće plaćati djeca do 12 godina, lica sa teškim čulnim i tjelesnim smetnjama, učesnici školskih ekskurzija, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama oslobođeni plaćanja taksi i koji organizovano preko zvaničnih humanitarnih organizacija, dolaze radi pružanja humanitarne pomoći. Obaveze će biti osobođeni i gosti smješteni u turističkim kapacitetima koji se nalaze na teritoriji Budve, a koji su već platili boravišnu taksu.

4 Komentari

  1. NAJBOLJE DA NA ULAZU U BUDVU STAVE STO ZA PRILOGE ILI KASICU,PA DA LJUDI UBACUJU KAKO PRILAZE BUDVI.. NISU NORMALNI,I OVAKO ĆE IM SEZONA BITI LOŠIJA OD PRETHODNE

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code