Početna Društvo Za ulaganje u ponudu Parka prirode “Orjen” ove godine 36.000 eura

Za ulaganje u ponudu Parka prirode “Orjen” ove godine 36.000 eura

2

Za unaprijeđenje ponude i usluga u Parku prirode Orjen, te obezbjeđivanje sredstava za svakodnevno funkcionisanje, Agenciji za razvoj i zaštitu Orjena biće u ovoj godini neophodno 36.000 eura, koje bi trebalo da budu obezbijeđene iz opštinske kase.

Foto: Vlado Šoć

To se navodi u Planu javnih nabavki Agencije, gdje je precizirano desetak stavki koje bi trebalo da budu realizovane do kraja godine.

Najvrijednija investicija je izgradnja brvnara za rampe i info centre ( drvena građa ), za koju će, prema planu, biti neophodno 14.900 eura, koliko je bilo predviđeno i prošlogodišnjim planom. Zatim, štampanje ulaznica i reklamno-propagandnog materijala ( brošure, mape ) iziskivaće 6 hiljada eura, izrada suvenira ( hemijske olovke, majice, šolje ) koštaće 2 hiljade, koliko i table za obilježavanje i signalizaciju.

Zaposlenima bi trebalo da budu obezbijeđene nove uniforme i oprema za rad ( radna odjeća, alatke, brave, sigurnosne kamere itd).

Ovogodišnji plan manji je u odnosu na prošlogodišnji za 7.400 eura.

2 Komentari

  1. Izuzetno treba pohvaliti što se najzad rade stepenice Danice Tomašević i kod Laforesta i proširuje put prema vrbanja i što su asfaltirane mnoge ulice gde se nikad nije ni mislila da će doći asfalt. Ali šta bi se još moglo napraviti parama koje idu za plate i doprinose viška zaposlenih u svim službama, koje, po nezvaničnim informacijama broje oko 1.000 ljudi. Od 20 miliona ukupnog budžeta, samo milion i po se koristi za sređivanje grada. Ako riješim ispravite me, zaista govorim dobronamjerno, jer se ovako priča po gradu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code