Početna Servis Zabrana saobraćaja preko mosta u Igalu od 18 h do ponoći

Zabrana saobraćaja preko mosta u Igalu od 18 h do ponoći

8

Saobraćaj preko mosta u ulici dr Svetozara Živojinovića u Igalu biće zabranjen za sva motorna vozila od 1. avgusta do 1. septembra od 18 h do ponoći, obavijestili su iz lokalne uprave.

Takva odluka donesena je radi efikasnije regulacije saobraćaja u ovoj ulici za vrijeme ljetnje turističke sezone, uz vođenje računa o potrebama građana koji žive na ovom području.

8 Komentari

  1. Ovo je čisto glupiranje i hir pojedinaca. Ako je most stvarno u lošem stanju i nije za upotrebu, onda ga treba zatvoriti za saobraćaj. U protivnom iz Igala do Crkve taj dio puta bi mogao biti dvosmjeran, a od tog dijela ka Karauli bi mogla biti jednosmjerna ulica, te bi na taj način se riješio nepodnošljiv kolaps koji se najčešće dešava na toj uskoj dionici, a stanovnicima bi se barem skratilo putovanje makar u jednom smjeru.

  2. Bezobrazno je što zbog luna parka uskraćujete ljudima saobraćajnicu.Nije se moglo do crkve doći nego mora čovjek sve okolo da ide.

    • Ta ulica je problematična iz više razloga, mora se hitno početi rješavati taj haos koji je ovih dana posebno izražen. Nedopustvo je da pješaci, kako turisti tako i mještani sa malom djecom i kolicima idu po sred puta i neće da se sklone kao da je šetalište a ne put za motorna vozila. Ako službe nisu ranije razmišljale, sad je prilika da se isplanira trotoar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code