Početna Servis Zabrana za teretnjake duž primorja, od 17 do 22 sata

Zabrana za teretnjake duž primorja, od 17 do 22 sata

1

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je od 17 do 22 sata, do 1. septembra, obavijestili su iz Auto moto saveza Crne Gore.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Picerija i restoran

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

1 komentar

  1. E ovim cisternama sa gorivom bi trebalo zabraniti prolaz duž primorja cijele godine. Prije dva mjeseca prolazim pored cisterne koja skreće na traku rezervisani za kamione na Debelom Brijegu, a iz nje curi ili gorivo ili lož ulje. Cijela traka iza cisterne je bila masna. Vjerovatno se čeka neki ekološki incident ili tragična saobraćajna nesreća izazvana prosipanjem goriva, pa da se preduzmu neke mjere.

    15
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code