Početna Društvo Zakup lokacija za privremenu djelatnost u Kulturno sportskom centru Baošići

Zakup lokacija za privremenu djelatnost u Kulturno sportskom centru Baošići

2

Mjesna zajednica Baošići raspisala je Javni poziv za davanje u zakup ugostiteljskog objekta i lokacija za objekte privremenog karaktera prikupljanjem zatvorenih pisanih ponuda, u sklopu Kulturno sportskog centra.

Zakup lokala se odnosi na period od 4 godine, uz minimalnu cijenu od 4 hiljade eura, po godini. Neophodan depozit je 400 eura.

U zakup su ponuđene 4 lokacije za 4 privremena objekta – 3 konzervatora za sladoled i pijačna tezga. Zakup kreće od 1. juna a trajaće do 1. novembra. Minimalna cijena zakupa za mjesec je 400 eura, uz depozit od 50 eura, navodi se u Javnom pozivu.

Ukupan iznos zakupnine uplaćuje se na žiro račun MZ Baošići, na dan potpisivanja ugovora.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu na žiro račun Mjesne zajednice Baošići, broj: 510-5334-43.

Podnošenje prijava počinje danas, zaključno sa 5. junom, do 14 h. Zatvorene pisane ponude dostavljaju se Mjesnoj zajednici Baošići.

Savjet Mjesne zajednice Baošići staraće se o sprovođenju postupka. Otvaranje ponuda obaviće se javno, 5. juna 2018.g. u 17 h u Kulturno sportskom centru Baošići.

Sve dodatne informacije vezane za oglas mogu se dobiti na telefon 031/674-333 i 067/332-108. Kontakt osoba je Milica Ćetković, sekretarka MZ Baošići.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code