Početna Društvo Zakup pristaništa i navoza sa platformom u Zelenici, prostora za servis, parking...

Zakup pristaništa i navoza sa platformom u Zelenici, prostora za servis, parking garaže, 20 hiljada eura pa naviše

5

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom objavilo je javni poziv za zakup objekata obalne infrastrukture morskog dobra u Zelenici.

U zakup je ponuđeno postojeće izgrađeno betonsko pristanište i navoz sa platformom za travel lift (dizalicom) i prostorom za servis i suvi vez ( na k.p. 735/3 i djelovima k.p. 735/1, 735/2 KO Kuti ) sa pripadajućim akva prostorom, dužine operativne obale 48m, na 4.170 m2 kopna, kao i radionica, kancelarija i montažna parking garaža-nadstrešnica za odlaganje čamaca.

Namjena korišćenja je pristajanje, servis i suvi vez plovnih objekata i navoz sa platformom za travel lift (dizalicom). Početna cijena zakupa je 20.006 eura. Davanje u zakup obaviće se javnim nadmetanjem.

Lokacije se daju u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti.

Cijena zakupa (zakupnina/naknada) se odnosi na kalendarsku godinu bez obzira kada je ugovor zaključen. Zakupnina/naknada za korišćenje morskog dobra plaća se u cjelini u momentu zaključenja ugovora ili u najviše tri rate, precizirano je pozivom.

Ugovor se zaključuju za 2020. godinu računajući od dana zaključenja ugovora do 31.12.2020. god. uz mogućnost godišnjeg produženja za period od 3 godine, odnosno do 31.12.2023.god. pod uslovima da je korisnik/zakupac izvršio obaveze predviđene ugovorom, da ugovor nije jednostrano ili sporazumno raskinut i da nije pokrenut sudski spor između MD i korisnika/zakupca zbog neispunjenja ugovorom preuzetih obaveza.

Ukoliko tokom trajanja ugovora dođe do privođenja prostora trajnoj namjeni koja podrazumijeva realizaciju planskog dokumenta koja isključuje korišćenje morskog dobra u skladu sa ugovorom, ugovor se neće obnavljati i zakupac nema pravo da traži povraćaj do tada uloženih sredstava.

Izabrani ponuđač/korisnik pristaništa/privezišta ima pravo naplate pristajanja/privezivanja plovila.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 17. Jula. Otvaranje ponuda planirano je za 22. Jul.

5 Komentari

  1. Sva podrska komsiji koji je sredio i zivot ostavio i sad treba fa se pojavi neki irvas da to preuzme jer ima love il neki koji nema pojama oko brodova ako iko zna zna Neso da radi i svu podrsku .. uredno cisto sve po uredno.. ako treba na ulicu da se izadje ..

  2. Ovako se to radi , čovjek vam sve napravi i bude uz državu uvjek a sada ide nizvodno ….. Koliko je samo puta pomogao nastradalima i ugroženima na moru to niko ne kaže . Bravo bravo da je vječna .

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code