Početna Društvo Zakupci da srede plaže do početka juna

Zakupci da srede plaže do početka juna

17

Zakupci/korisnici morskog dobra trebalo bi do 1. juna da stave ploaže u punu fukciju, s obzirom da se od tada očekuje veća posjećenost crnogorske obale, saopšteno je iz JP za upravljanje morski dobrom.

Neophodno je kako navode obezbijediti redovno održavanje čistoće, postaviti bove, pripremiti objekate i organizovati spasilačke službe, kako bi spremno dočekali prve goste, kaže se u saopštenju.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore pozvalo je zakupce/korisnike plaža i ugostiteljskih objekata u zoni morskog dobra, koji to do sada nijesu učinili, da pristupe zaključenju Aneksa ugovora za tekuću godinu.

Zakupci/korisnici kupališta, treba da ih pripreme u skladu sa novim standardima koje je propisalo Ministarstvo zdravlja, a koje mogu preuzeti i na sajtu Javnog preduzeća.

17 Komentari

 1. Crna Gora je skuplja nego mnoge druge destinacije.
  Nema ponudu samo preglasnu muziku po citavu noc.
  Nekada je Herceg Novi i Boka cvjetalo a sada se vidi umor na licima ljudi od neizvjesnosti.
  Onaj Brkovic i oni koji su mu pomogli da unisti Hotele i preduzeca u Herceg Novom ne brine.
  Treba Otpor!
  Podgorica je oduzela sva praca Opstinama to se mora promijeniti!

  2
  1
 2. Ajmo, posle 7 mjeseci napuštenih prljavih plaža koje su zimi ruglo grada sad jedno jutro akcija mala i popodne već može dnevna žurka pena party da se predveče broji pazar i tako u krug dok jednog dana jedan asteroid ne stavi tačku na svu ovu priču…

  10
  2
 3. За кога да среде плаже? Нама су најбројнији из Републике Српске и Србије а границе су за њих затворене?!

  25
  7
   • Ti si galantniji cekas da ti mati spremi objed i da euro za kafu,a na fejsbuk radno mjesto kaze ovo je crna gora odje se ne radi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    9
    2
 4. Da ih srede za ova 4 dana ili? Ajde jadni ne mlatinjajte.Treba rasformurat ovo javno morsko zlo- jer nikad nije bilo dobro.I da svaka opstina gazduje svojom obalom nego ovako.

  36
  4
 5. Otvorit ce se sve granice do 10.06….koliko gluposti se mlatara,koliko uvreda ovo se ne bi moglo napisati ni u 5 knjiga.A ne znam cemu ,svi smo iste vjere ,svi se krstimo istim krstom ,i svi smo od danas do sutra. I na kraju dva sa dva svima dosta!! Jadni narode!!!

  39
  3
 6. Doslo vrijeme da gospoda zakupci sredjuju nema radnika iz srbije i bosne,ali dobro sa gustom ce da srede da ugoste svoje prijatelje iz albanije i crne gore

  17
  10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code