Zakupci obale i JP Morsko dobro zajedno u što boljoj pripremi i...

Zakupci obale i JP Morsko dobro zajedno u što boljoj pripremi i odvijanju sezone

1172
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U Herceg Novom je na inicijativu zakupaca, korisnika zone morskog dobra, održan sastanak sa ministrom održivog razvoja i turizma Pavlom Radulovićem i direktoromg Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, Predragom Jelušićem.

Kako su kazali iz Morskog dobra, cilj skupa je bio ostvarivanje što bolje saradnje između Javnog preduzeća i zakupaca, radi što kvalitetnije pripreme i nesmetanog odvijanja predstojeće ljetnje turističke sezone.

Picerija i restoran

Takođe, konstatovano je da sva otvorena pitanja iz prethodnog perioda neophodno što efikasnije rješavati u neposrednoj komunikaciji sa Javnim preduzećem, kao i kandidovati nove razvojne projekte radi što kvalitetnije valorizacije najvrijednijeg resursa u tourističke svrhe.

Navedeno je i da se u hercegnovskoj opštini valorizuju značajne turističke investicije, koje će doprinijeti podizanju turističkog standarda i povećanju turističkog prometa.

Jelušić je informisao korisnike o aktivnostima koje Morsko dobro sprovodi u pripremi sezone, kao i u dijelu dugoročnih investicijaja u ovoj opštini.

Korisnici morskog dobra su ovom prilikom izrazili potrebu da se u narednom periodu dodatno organizuju, kako bi na sistematičan način predstavljali svoje zahtjeve prema Javnom preduzeću.

2 Komentari

 1. A prošetaše li iza hotela Plaža,ispod Aleksandra da vkde kamione šuta,kako se dočekuju pr i gosti
  u elitnom dijelu grada!Oni šalju prve slike i preporuke drugima!
  4  0
 2. Lijep sastanak koji je jako potrban.Nadam se da su se dogovorili da više neće ucijenjivat turiste da moraju iznajmiti ležaljke ili ulaza na plaži nema.Najbolje za sve bi bilo kad bi sve ležalke sa plaža uklonili i postavljali po potrebi, a ne da ih sve rašire na cijelu površinu plaža i za gosti sa peškirom nemaju ulaska..
  Zašto se o ovome čuti i stalno tura pod tepih.
  8  3

Ostavite komentar

*

code