Početna Sport Zapažen nastup malih karatista Šotokan tima u Bijeljini

Zapažen nastup malih karatista Šotokan tima u Bijeljini

4

Karatisti Šotokan tima iz Herceg Novog osvojili su 12 medalja na karate turniru “Kup Šampiona” u Bijeljini, u Sali gimnazije “Filip Višnjić”. Turnir u organizaciji Karate kluba Šampion iz ovog grada u Republici Srpskoj okupio je oko 800 takmičara iz 70 klubova iz BiH, Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

– Iz našeg kluba nastupilo je 11 takmičara koji su ostvarili dobar rezultat, s obzirom da je to prvi turnir u drugom dijelu sezone. U ukupnom plasmanu zauzeli smo 6. mjesto osvojivši 4 zlatne, 5 srebrnih i 3 bronzane medalje – kazali su iz Šotokan tima.

Zlatne medalje :
1. Mia Bošnjaković 2005. godište, kate
2. Sergej Cimbaljević 2006. -40 kg
3. Bojan Vulović 2005. borbe -45 kg
4. Maša Bulajić, Ivana Vidojević, Anja Bulajić  kate ekipno  kadetkinje/juniorke

 

Srebrne medalje :
1. Maša Bulajić, mlađe seniorke, kate
2. Luka Tomanović  2006. godište borbe -52 kg
3. Ines Bošnjaković 2005. borbe -49 kg
4. Marko Brnada  2006. borbe -45 kg
5. Ivana Vidojević 2005. kate

 

Bronzane medalje :
1. Luka Radović 2005 godište, borbe -50 kg
2. Petar Damjanović, kadeti, borbe -70 kg
3. Luka Tomanović, Marko Brnada, Bojan Vulović, Sergej Cimbaljević borbe ekipno 2005/2006

4 Komentari

  1. Postujem I to nekad sto je bilo I lijepo je sjetiti se lijepih dana iz proslosti. Mada I ovo sad druzenje djece ,treninzi upor rad I trenera I djece nije baš za bacit nit za podcjenit . To I sami reziltari ove djece I njihovih trenera pokazuje I dokazuje. Čak sta vise roditelji djece su zadovoljni. Mada I svakom zitu uvjek se neko nađe da mi nesto neprija I prije I sad ….

  2. Čestitke i djeci i trenerima! Nekada smo imali klub ”Riva-Admiral”. To su bile ’90-te godine. Trener nam je bio Srećko Žitnik. Družili smo se, trenirali, odrastali zajedno… Bili su to bezbrizni i lijepi dani.

  3. Svaka čast djeco ,super ste bili .Za sve vaše uspjehe zasluzni su Dejan Bošković I Marko Vašalić jel svama neumorno treniraju …

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code