Zaplešite, probajte paštu po tajnom muljanskom receptu, donirajte hranu, knjige, novac

Zaplešite, probajte paštu po tajnom muljanskom receptu, donirajte hranu, knjige, novac

0
Podijeli

Humanitarno plesno veče na Muo, treće u organizaciji NVO Naša akcija, pod pokroviteljstvom MZ Muo i TO Kotor, biće upriličeno sjutra, 2.septembra, u 20 časova.

Foto: TO Kotor

Uz ples, tanjir pašte i dobro druženje za sve generacije može se zajedničkim snagama uraditi mnogo, vjeruju organozatori.

Picerija i restoran

Na ovoj humanitarnoj akciji prikupljaće se donacije hrane i drugih namirnica za socijalno ugrožene porodice, zatim knjige za održivost projekta “Mala biblioteka na otvorenom Muo”, kao i novac, 2 eura po tanjiru pašte od morskih plodova, koji će biti pripremljen po tajnom muljanskom receptu.

Novac će biti usmjeren ka idejnom projektu za kreiranje ribarskog muzeja Muo i minijaturnog sportskog terena.

Predhodnih godina ova manifestacija je podržala realizaciju projekta male biblioteke na otvorenom, skupljene su donacije za socialno ugrožene porodice, kao i donacije za Zajednicu Italijana Crne Gore, koji su prošle godine usmjerili novac ugroženom stanovništvu u područijima pogođenim zemljotresima u Italiji.

Organizaciju manifestacije podržali su i projekti “StroNGO”I  NetActive”, Prvom je cilj doprinos razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj i odobren je kroz program IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, A drugom, NetActiv  cilje je okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih i organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada kako bi se unaprijedio njihov potencijal, kvalitet slobodnog vremena i aktivizam u zajednici.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code