Početna Eco Zaprašivanje komaraca 11. i 12. jula

Zaprašivanje komaraca 11. i 12. jula

1

U kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima 11. i 12. jula na području opštine Herceg Novi biće obavljeno zaprašivanje komaraca. O tome građane, posebno pčelare, koji treba da zaštite košnice, obaviještava Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

Foto: Pexel

Zadimljavanje odraslih formi komaraca obavlja se u periodu od 15. juna do 01. septembra, na svakih 15 dana na cijeloj teritoriji opštine tj. od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i u ulicama Sava Ilića, Njegoševa,  Save Kovačevića, na pojasu uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalnim putem duž rivijere.

Zadimljavanje obuhvata i javne zelene površine oko stambenih objekata, te naselja: Njivice, Sutorina, Drenovik, Servisna zona, Igalo, Gomila, Sušćepan, Čela, Podi, Zelenika, Kuti, Bijela do Bijelske Vale.

1 komentar

  1. Uz komarce, truju se i svi ostali insekti. Svici, pčele, mravi, leptiri…Zbog ovakvog divljanja, Priroda nam ovako vraća. Za komarce je dovoljan sprej za tijelo ili aparat za prostor.

    13
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code