Početna Servis Zaprašivanje komaraca tokom vikenda

Zaprašivanje komaraca tokom vikenda

3

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, obavještava građane, a  posebno pčelare kako bi mogli zaštiti svoje košnice, da će se na području opštine Herceg Novi obaviti zaprašivanje komaraca u subotu i nedjelju 29. i 30. juna u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima. U slučaju lošeg vremena zaprašivanje se odlaže, a o narednom terminu javnost će biti blagovremeno obavještena, saopšteno je iz lokalne uprave.

Zadimljavanje odraslih formi komaraca obavlja se od 15. juna do 1. septembra na svakih 15 dana na cijelom području opštine, od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ul. Sava Ilića, Njegoševoj, Save Kovačevića, pojasu uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalnom putu duž Rivijere. Zadimljavanje obuhvata i javne zelene površine oko stambenih objekata, te naselje Njivice, Sutorinu, Drenovik, Servisnu zonu, Igalo, Gomilu, Sušćepan, Čela, Pode, Zeleniku, Kute, Bijelu do Bijelske Vale.

Picerija i restoran

3 Komentari

  1. Svim komarcima obavjestenje : pravac Savinjska dubrava i gornja Savina dok ne prodju zaprasivaci. Idealno stanise, zeleno, vlazno, nadomak grada i ne zaprasuju ga. Idite tamo i mnozite se, uzivajte

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code