Početna Društvo Zaprašivanje komaraca u subotu i nedjelju

Zaprašivanje komaraca u subotu i nedjelju

3

Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, obavještava  građane Herecg Novog,  posebno pčelare kako bi mogli zaštiti  košnice, da će se na području opštine Herceg Novi, 8. i 9. Avgusta, obaviti ovogodišnje zaprašivanje komaraca. Tretiranje će se obaviti u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima.

Foto: Pexel

Zadimljavanje odraslih formi komaraca obavlja se u periodu od 15. juna do 01. Septembra,  svakih 15 dana na cijelom području opštine tj. od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ul.Sava Ilića, Njegoševa,  Save Kovačevića, pojas uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalni put duž Rivijere.

Zadimljavanje obuhvata i javne zelene površine oko stambenih objekata, te naselje Njivice, Sutorina, Drenovik, Servisna zona, Igalo, Gomila, Sušćepan, Čela, Podi, Zelenika, Kuti, Bijela do Bijelske Vale.

3 Komentari

  1. Da li je javna zelena povrsina i Savinska dubrava, koja se godinama unazad ne zaprasuje?🤔 Nadlezne osobe su kontaktirane ovim povodom u vise navrata, ali je njihov odgovor kao i djelovanje sasvim ocekivano izostao. 😡

    2
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code