Zašto izadavaoci, ugostitelji, vlasnici agencija, neće u katalog TO Herceg Novi?

Zašto izadavaoci, ugostitelji, vlasnici agencija, neće u katalog TO Herceg Novi?

31
Podijeli

Za prvi katalog registrovanih izdavalaca smještaja i restoratera u Herceg Novom, koji priprema Turistička organizacija, nije bilo velikog interesovanja, jer se prijavilo samo 10 objekata.

U TO Herceg Novi  nijesu zadovoljni, pa su odlučili da, bez obzira što se nijesu prijavili, u katalog uvrste sve veće i značajnije ugostiteljske objekte u gradu, priča za Radio Jadran, v.d. direktor TO, Pavle Obradović:

Picerija i restoran

„Prijavilo se samo desetak manjih, individualnih izdavalaca smještaja, ali ne znam zbog čega ostali nijesu. Ipak, mi ćemo u katalogu proširiti ponudu – ubacićemo restorane, turističke agencije, rent-a-car agencije, kako bismo objedinili ponudu. Oni koji ne žele da se nađu u katalogu, biće izuzeti“, navodi Obradović.

Prvi katalog objedinjene ugostiteljske i turističke ponude grada trebalo bi da bude gotov do početka juna, distribuiran turističkim Info biroima, agencijama, posjetiocima sajmova:

„Informacije su prikupljene, sada ih sortiramo kako bismo napravili idejno rješenje i poslali materijal na štampu. Katalogom će biti obuhvaćeno između 100 i 200 objekata – mali, veći hoteli, agencije, restorani… Materijal ćemo poslati i agencijama i hotelima u okruženju i Evropi kako bi Herceg Novi uvrstili u ponudu“, kazao je on.

Iako agencije i hotelijeri posjeduju sajtove, odnosno naloge na socijalnim mrežama preko kojih reklamiraju ponudu, Obradović kaže da je Herceg Novi do sada bio na margini:

„Agencije treba da „ponude“ Herceg Novi,  a ne mogu ako se ne zna što grad nudi. Većina ih u ponudi nema Herceg Novi, jer nemaju preciznih podataka,  što smo mi upravo ovim katalogom htjeli da obezbijedimo“, pojašnjava on.

31 Komentari

 1. Puštite to sad. Počela je da cvjeta žukva. U junu će je biti koliko hoćeš. DOBRODOŠAO, POBRATIME PALMA JAGODINSKI, VELIKI GURU I UČITELJU MODERNOG TURIZMA, N A P R A Z N I K M I M O Z E ! ! ! (Nismo te zaboravili).

  33
  15
 2. Ha zasto, registrovanima se inspekcije popnu na vrh glave i ne silaze nazad, gdje su uvedeni presretaci na autobuskoj, gdje na Igalu, gdje Rusi i ostali stranci?

  40
  3
 3. Ko će za ovo da odgovara !!!!!!???????

  https://www.google.com/maps/contrib/115770261887670190312/photos/@42.4937578,18.5265845,12.04z/data=!4m3!8m2!3m1!1e1

  Ovo je privatni profil direktora turističke organizacije!

  ZA KOGA RADITE VI U TURISTIČKOJ, PRAVITE SE MUTAVI JELI??????

  Katalog smještaja pravite!!!!!????????!?!?!!?!?!?!?!?!? MAJ 2018 godina alooooo??????????

  BRAVO NOVLJANI, BRAVOOOOOO!!! SPUSTITE GLAVU I SVI U POD!!!!

  OVAKO OTVARATE SEZONUUUUU !!!!!!!!! SRAM VAS BILO VI TURISTIČKA!!!?? ALO BRE ORGANIZACIJA!!!!!!!!

  69
  13
  • Znači, snimke nastale opremom TO koje su snimili radnici TO, plaćeni sredstvima TO, i predstavljaju imovinu TO, umjesto na sajt TO stavlja na svoj profil iz kog bi se zaključilo da se pored radnog mjesta direktora bavi i poslovima turističkog vodiča i turističkom djelatnošću. Ovo, ako je istina, znači da je bez naknade TO koristio njihovu imovinu u privatne svrhe, što je krivično djelo zloupotrebe sluzbenog položaja.
   Tužioče, reaguj!!!!!!!

   49
   10
  • Auuu svaka cast kakvo raskrinkavanje organizovane kriminalne grupe da tako kazem,pune se dzepovi a kritikuju se drugi.ova vlast se ponasa ko da je sve njihovo bahati su i korumpirani..pod hitno novi izbori!!!!!

   41
   12
 4. TACNO JE DA INSPEKCIJA OBILAZI SAMO NAS REGISTROVANE IZDAVAOCE A DA KOD OSTALIH NE NAVRACAJU NITI SMIJU STA PITATI …A DOBRO ZNAJU DA SVAK IZDAJE SVE STO MOZE ………A KOLIKO IMA VILA U GRADU A NIDJE VILE NIJE VIDJELO…..

  29
  5
 5. Pa kažu izađi na izbore.!!
  Kažu “dođi kući” u jednom od spotova. ?
  Pa kako kad ovako radite.
  Zbog čega izaći na izbore? Šta, jel da poslije dođem kući i da se doma svađam sa sobom (što sam vas poslušao) !!

  22
  2
 6. Pored mnogih gluposti evo i još jedne.
  Svi ćete u katalog pa se ti buni ako hoćeš (kad si glup) pa ćemo da te izuzmemo.
  Ne samo da neće mnogi sa ovakvim dilejama a ja ću ih prvi tužiti ako me u taj papir stave.
  IMA LI KRAJA OVOM VRIJEĐANJU NOVOGA !!!

  45
  11
 7. Ovaj Pavle direktor – jel sa njim sve u redu?
  Kakve su ovo izjave?
  Ja ne znam da je u istoriji turističke Novoga bilo goreg direktora .
  Izgleda da će ovaj kadar u TO dočekati izbore da ih današnja opozicija dobro izdegeniše ovim neradom i nebulozama TO.
  Izgleda da se nikome ne žuri – ni opoziciji ni poziciji.
  Baš je fino raditi na mješalici sa betonom – bar znaš sa kim(čim) radiš.

  49
  10
 8. Zar nije TO dala objavu da radi zbog Velikog interesovanja produžuju prijavljivanje za katalog.
  Lagite a? Sve obava do objave – pisani tragovi koji ulaze u istoriju Novoga (neznanja i nekulture).
  Ccc Pavle, Pavle, opet se igraš sa nama .
  Ma zmao sve nego trpimo a dokle ne zna se na žalost.

  49
  7
 9. Zato sto nama koji imamo odobrenja za izdavanje i placamo porez,uplacujemo boravisnu taksu,podnosimo izvjestsje,pisemo paragon blokove,vodimo knjigu prometa,obracunavamo sebi porez,zakljucujemo knjigu gostiju,ovjeravsmo patagon blok i placamo taksu za ovjeru,kupujemo token i sada po zakonu sami prijavljujemo goste tj.gubimo vrijeme na kompjuteru ,docekujemo inspektore i ako 0.20 centi se ne slaze imamo problem ili ako za republicku insp. nemamo knjigu zalbi placamo kaznu od najmanje 200 eura je vec sve to dosadilo!!!!!!!Sada cemo ko i vecina bez ikakvih odobrenja i knjiga prijavljivati goste u TO i uzivati.!!!Pa i ako platimo kaznu,a necemo jer kontrolisu samo registrovsne,vrijedi jer smo postedjeni svih onih obaveza i redovnih inspekcija!!!!!!Naravno,inspekcije uzmu katalog i redom!!!E ,pa dosadilo vise.Ps.neregistrovan smjestaj ne placa boravisnu taksu,znaci prijava bez placanja!!!!!Nema bolje!!!!

  65
  7
 10. BRAVO ,OVO JE ZIVA ISTINA A NAJBOLJI IZDAVAOCI ..NA CRNO,, SU VIKENDASI KORISTE SVU INFRASTRUKTURU I SVI SU IM RODJACI IKUMOVI . KAKVA JE TO VIKENDICA O 200M2.DRUGO UVIJEK SE NEKI CLAN PRIJAVI NA HN ADRESU TAKO DA SU ONI OVDJE GAZDE A MI SLUGE.ZIMU STE PRESPAVALI I SAD U MAJU PRAVITE KATALOG IOLE BOLJI IZDAVAOC RADI SAM ZA SEBE ILI PREKO BOOKING.COM.GOSPODO DUBROVNIK JE U SUSJEDSTVU PA VIDITE KOJU ONI LOVU ZARADJUJU I KAKO SU ORGANIZOVANI, ZARADJUJU I NA NASEM TLU JER SMO MI NESPOSOBNI I LIJENI .

  47
  3
 11. Meni procedura uopšte nije jasna.
  TO će proširiti katalog i na one koji se nisu prijavili, a ako ne žele izizeće ih? Čemu onda prijavljivanje.

  51
  2
 12. Prvi put cujem.Ja sam slala jos i ani stanisic foto i ponudu ugostiteljskog objekta pa nikad nista nije izašlo! Uz duzno postovanje loša vam je kapampanja, a sto ne posaljete na terenu jednog od zaposlenih (sigurna sam da imate koga) pa obidje objekte npr na šetalištu i uputi privrednike ili mislite da svi citamo sajtove ili cekamo kad cete sta objaviti na sajtu to?

  42
  3
 13. Da je cijeli posao lijepo i na vrijeme pripremljen, da su ljudima objasnjene sve prednosti i moguce mane ovoga sigurno bi se javilo mnogo vise ljudi. Ovako svi se boje kontrola i najcesce nepotrebnog maltretiranja.
  I jos nesto vazno, neko mora da napokon “spusti na zemlju” ove inspektore koji dodju sa strane u HN, neka malo ukazuju i pomognu da se otklanjaju nedostaci a ne odmah po kaznama!!!

  51
  2
 14. Nama , registrovanim izdavaocima dolaze inspekcije po deset puta a oko nas svi izdaju bez ikakvih papira i placanja poreza, njih niko nista ne pita. Zato ce ljudi sve vise prelaziti na divlje izdavanje, niko ih ne dira.

  68
  5
  • BRAVO ,OVO JE ZIVA ISTINA A NAJBOLJI IZDAVAOCI ..NA CRNO,, SU VIKENDASI KORISTE SVU INFRASTRUKTURU I SVI SU IM RODJACI IKUMOVI . KAKVA JE TO VIKENDICA O 200M2.DRUGO UVIJEK SE NEKI CLAN PRIJAVI NA HN ADRESU TAKO DA SU ONI OVDJE GAZDE A MI SLUGE.ZIMU STE PRESPAVALI I SAD U MAJU PRAVITE KATALOG IOLE BOLJI IZDAVAOC RADI SAM ZA SEBE ILI PREKO BOOKING.COM.GOSPODO DUBROVNIK JE U SUSJEDSTVU PA VIDITE KOJU ONI LOVU ZARADJUJU I KAKO SU ORGANIZOVANI, ZARADJUJU I NA NASEM TLU JER SMO MI NESPOSOBNI I LIJENI .

   32
   4

Ostavite komentar

*

code