Početna Društvo ZATVARA SE GRADSKA KAFANA?!

ZATVARA SE GRADSKA KAFANA?!

0

gradska_kafanahnJedno od glavnih mjesta okupljanja Novljana, koje je ujedno i najprepoznatljiviji dio centra grada, Gradska kafana, biće zatvorena do kraja mjeseca, saznaje Radio Jadran. Riječ je o doista, u ovom dijelu Mediterana unikatnom primjeru Bečke secesije.

Navodno riječ je samo o renoviranju, ali prema riječima nekih zaposlenih, koji nijesu htjeli da im pominjemo imena, neće se više ni otvarati dok ne dobije sasvim novu namjenu i vlasnika.

– Rečeno nam je da tražimo drugi posao, jer se na ovaj nećemo vratiti – kažu nam radnici Gradske kafane.

 

Nezvanično saznajemo, vlasnik Rudnika uglja, ruski državljanin, koji   posjeduje trenutno Gradsku kafanu, namjerava da je  pretvoriti u motel-vilu jer kako tvrde zaposleni, izjavio je da ’’nema namjeru da se bavi kafanom’’.

Ipak, u katastru nema podataka o ruskom vlasniku za Gradsku kafanu. Provijerili smo, postoji samo Ugovor o prodaji između DOO Imobilia-e Budva koju je predstavljala Ljiljana Vučić i Imobilia-e CC Herceg Novi, vlasnika Vasa Vlaovića, potpisan je 17. janura 2011. godine. To je jedini podatak o prenosu vlasništva iz katastra, koju je dobio i MANS.

Za zvaničnu potvrdu ili demanti svih ovih navoda u Gradskoj kafani nemamo pravog sagovornika, iako je posljednjih mjeseci građanima bilo jasno da je, ako ništa drugo, onda upravljanje Gradskom kafanom povjereno jednom ruskom državljaninu. Njemu je pomagala jedna naša menadžerka, koja je nedavno dala otkaz.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code