Početna Kultura Zatvaranje sezone uz klape i puna jedra

Zatvaranje sezone uz klape i puna jedra

0

Koncertom klape Maris i specijalnih gostiju klape Kontra u Parku Boka u 20 h, biće večeras otvoren dvodnevni III Međunarodni festival klapa Herceg Novi 2019. koji organizuje klapa Castel Nuovo u saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi.

Na festivalu učestvuje osam crnogorskih klapa čije će interpretacije ocjenjivati publika, dok će posjetioci obje večeri uživati u koncertima hrvatskih klapa Kontra i Kaše.

Od crnogorskih klapa učestvovaće: Incanto, Maris i Riva iz Kotora koja će nastupiti umjesto prethodno najavljenih Bisernica Boke, Jadran iz Tivta, Alata iz Podgorice, Jedinstvo iz Bara, Harmonija iz Budve i domaćin, klapa Castel Nuovo.

Uoči početka druge noći festivala, sjutra veče u Parku Boka biće dodijeljene nagrade za najbrže jedrilice koje učestvuju u regati hercegnovskim akvatorijumom, kojom će zvanično biti zatvorena sezona u Herceg Novom.

Velika turistička regata, Sailing Tour, jedriće se sjutra akvatorijumom hercegnovskog zaliva. Start je iz marine Lazure u 10 h, do Rosa, zatim Njivica do cilja na Škveru. Regatu organizuje Turistička organizacija Herceg Novi u saradnji sa hotelom Lazure.

Program u parku Boka počeće i sjutra veče u 20 h, a osim crnogorskih klapa, kao specijalni gosti, nastupiće klapa Kaše.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code