Početna Društvo Zatvoren dio puta zbog leda na dijelu od Kamenog prema Podima

Zatvoren dio puta zbog leda na dijelu od Kamenog prema Podima

12

Na putnom pravcu Meljine-Sitnica, na dijelu između Kamenog i Poda sve je poledilo i prolaze samo džipovi. Policija je zabranila saobraćaj dok ne dođe kamion da pospe so. Tek onda će biti pušten saobraćaj, saopštio nam je upravo načelnik Komunalne policije Herceg Novi, Zoran Bijelić.

mecava-put-kamenoNajviše leda je na putu kod Kotobilja. Prema Ublima nanose snijega čiste mašine:

– Upravo je sada došla druga mašina do vatrogasaca iz Službe zaštite i spasavanja, koji su izvlačili džipa kod karaule. Nastaviće prema Ublima do snijegočistača koji je angažovan da čisti taj putni pravac. Prema Vrbanju nijesam išao, ali znam da su ljudi prolazili, jer i gore ima druga ekipa koja čisti. Do Kruševica je prohodno – kaže nam Bijelić.

Preko graničnog prelaza Sitnica sa BIH je za sada takođe prohodno, ali zastoj može napraviti zabrana saobraćaja  kod Kotobilja dok se ne pospe so po zaleđenom putu.

12 Komentari

  1. sram da vas bude kolona vozila na kamenom ceka tri sata a posle tri sata dolaze tri momka sa vrecama soli od 10 kila i istu razbacuju rukama sramota nemogu da vjerujem da se ovo desava u ovoj zemlji. odje nema domacina u kuci. bjelicu put za vrbanj nije prohodan .

  2. Ma ko kaže da smo nespremni,šta je vama ljudi,sve službe su dežeurne,na terenu i rade maksimalno.Sram vas bilo dokone babe jedne.Sve bi vas poćero vanka da vas malo produva,a ne da bistrite i botujete protiv opštinskih službi koje rade koliko mogu i što mogu.Prekinite više!!!

  3. Jes vala ova zima iznenada dosla.Niko nije ocekivao snijeg u januaru i buru.A dvije babe jedna s Lustice druga s Kamenoga bi bolje reagovale.Kukala nam majka nesppsobni li smo svi odreda.
    A zamisli da nam zamete u avgust koje bi to tek iznenadjenje bilo 4382

  4. Sad neko ko je posao do Trebinja ne moze da se vrati kuci. Ako nije ponio pasos, ne moze ni preko Dubrovnika nazad. Malo hladnoce, koja se danima najavljuje, i par cm snijega, naprave kolaps u vidu zatvaranja puta ka susjednoj Drzavi. Pa dokle vise gospodo Bijelicu i ostali? Kako je moguce da privatnik naplacuje putarinu, a da cak i ne cisti put? O odrzavanju puta da i ne pricamo.

  5. Cudno da se tako nesto dogodi a 5 dana se zvoni na sva zvona da ce nevrijeme.Da je srece od rukovodioca da sankcionisu celnike sluzbi drugacije bi se sledeci talas docekao.3359

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code