Početna Društvo Zatvoreni fitness i SPA centri u Herceg Novom

Zatvoreni fitness i SPA centri u Herceg Novom

1

Novim mjera koje su uvedene i obavezna samoizolacija za sve crnogroske državljane 14 dana, koji dolaze iz inostranstva, znači od danas i zatvaranje disko i noćnih klubovova, ugostiteljskih objekata, osim onih za dostavu hrane. Takođe, moraju biti zatvoreni i tržni i fitness centri, kazina, kladionice, kockarnice…

Provjerili smo koliko to poštuju neki vlasnici teretana i hotela.

– Prema preventivnim karantinskim mjerama koje je Vlada Crne Gore najavila sinoć, nije dozvoljeno da služimo vanjske gosti najmanje narednih 15 dana – navode iz menadžmenta Lazure Hotel&Marina.

Lazure Spa će biti zatvoren do isteka karantinskih mjera.

– Prihvatite naše izvinjenje zbog neprijatnosti. Budite zdravi – poručuju iz Lazure Spa centra.

Rehabilitacioni centar Opšte Bolnice Meljine redukovao je uslge i pruža ih samo pacijentima kojima je to hitno neophodno. Pojačane su mjere higijene i dezinfekcija, a pacijenti su uglavnom stanovnici Herceg Novog koji koriste i popuste na terapije. Do sada je samo jedan pacijent vraćen, imao je respiratorne probleme, upalu pluća i testiran je na korona virus, a rezultati su bili negativni.

Inače, ovdje su sada individualne terapije, pacijenti raspoređeni u boksovima, ne radi bazen. Osoblju je preporučeno da ne dolazi na posao u slučaju najmanje prehlade. Tokom dana će u Bolnici Meljine imati stručni sastanak i utvrditi precizno kako će se odvijati fizikalne terapije. Posjete Bolnici su zabranjene.

Joga fitness centar “Felix” u Igalu je od jutros zatvoren, prema novim naredbama Nacionalnog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti. Narendih 15 biće iskorišženi za krečenje i dodatno sređivanje prostorija. Razmišljaju i da za članove organizuju on line treninge.

Zatvoren je fitness centar “Gym 2000”, sa teretanama u hotelima Plaža i Igalo.

Saznajemo i da su instruktori u nekim zakupljenim prostorima u hercegnovskim hotelima takođe otkazali treninge. Za očekivati je i da Institut Igalo organizuje terapije u skladu sa posljednjim naredbama i preporukama nadležnih institucija, te da o tome obavijesti javnost /bez izuzetka/.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code