Početna Društvo Završava prvo školsko polugodište

Završava prvo školsko polugodište

0

Drugi klasifikacioni period za osnovne i srednje škole biće okončan u petak, 30. decembra. Time će biti završeno prvo polugodište za školsku 2016/2017. godinu, a III klasifikacioni period počeće 23. januara.

images_slike_gradovi_hn_objekti_osnovna_skola_ilija_kisic_rjU sve 4 osnovne i srednjoj školi u Herceg Novom, sjednice nastavničkog vijeća biće održane u petak, nakon čega će uslijediti podjela knjižica učenicima. Ukoliko tog dana djeca ne budu mogla da preuzmu knjižice, o tome se naknadno mogu dogovoriti sa razrednim starješinom, saopšteno je našem radiju u obrazovnim ustanovama.

Kako nam je kazao direktor OŠ Ilija Kišić u Zelenici, Đorđije Radović, za petak su pripremili zabavni program svojim đacima, u kojem već od 9 h počinje pozorišna predstava za niže razrede, dok će u istom terminu, za one starije početi žurka. Dodjela knjižica počeće od 10 h. Prema njegovim riječima, za učenike 3 specijalna odjeljenja sa djecom sa smetnjama u razvoju pripremljeni su poklon-paketići i dolazak Djeda Mraza, u čijoj će ulozi biti hercegnovski glumac Željko Vavić. Za učenike I i II razreda roditelji su takođe obezbijedili poklone.

Kad je riječ o JU SMŠ Ivan Goran Kovačić, sjednica nastavničkog vijeća i verifikacija ocjena biće održana takođe u petak, nakon čega će roditelji moći u elektronskom dnevniku da provjere ocjene i vladanje djece za pomenuti period.

Iz JU Dječiji vrtić Naša radost kazali su nam da će sva djeca tokom zimskog raspusta biti smještena u područnoj jedinici u Igalu, od 4. do 23. januara. Direktorica, Tanja Dulić, kaže da će biti dovoljno mjesta za sve, a od 23. januara, sa radom ponovo počinju sve jedinice.

Za mališane je danas u sali OŠ Dašo Pavičić upriličena priredba, dodjela paketića i zabava sa Djeda Mrazom.

os-das-pavicic-novogodisnja-proslava
foto: Daliborka Lazarević Zečević

Treći klasifikacioni period počinje u ponedjeljak, 23. januara, a završava se u petak, 31. marta 2017. godine.  Četvrti klasifikacioni period počinje u ponedjeljak, 3. aprila, a završava se u utorak, 13. juna 2017. godine. Četvrti klasifikacioni period za učenike završnog razreda počinje u ponedjeljak, 3. aprila, a završava se u petak, 19. maja 2017. godine.

Ljetnji raspust počinje 14. juna, a završava se 31. avgusta 2017. godine.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code