Početna Sport Završen 6. Big game fishing – pobjednik “Neoplanta”

Završen 6. Big game fishing – pobjednik “Neoplanta”

5

Za tri dana na 6. Big game fishingu, sa 17 ekipa, u Herceg Novom ulovljeno je sedam tuna i dvije  sabljarke. Ekipa Neoplanta iz Srbije pobjednik je ovog atraktivnog međunarodnog takmičenja u lovu na velike ribe. Na čelu Neoplante bio je kapiten Nebojša Šaponjić, a ekipu su sačinjavali još i Vladan Kostić, Dragan Lazarević, Saša Omić i Blagoje Ivetić.

Oni su nakon drugog dana zauzimali drugu poziciju u generalnom plasmanu, ali su posljednjeg uspjeli da uhvate tunu tešku nešto preko 30 kg, koja im je donijela 222,74 boda i prvu poziciju sa ukupnim skorom od 716,48 bodova.

Inače, trećeg dana takmičenja ulovljene su samo dvije tune i to pred kraj ribolova. Drugu je uspjela da uhvati ekipa Porta iz Budve, što im je donijelo 3. mjesto. Vicešampion ovogodišnjeg Big game fishinga je ekipa Predator iz Budve.

Ekipa domaćina Big game Herceg Novi sa ulovom prvog dana zauzela je 4. a Palmon Strike sa tunom uhvaćenom drugug dana našla se na 5. poziciji. Ostalih 12 ekipa ove godine nisu uspjele da se vrate sa ulovima.

Od poznatih i ove godine učestvovali su Vlado Georgiev, glumac Vuk Kostić, dr Miodrag Colić, Nebojša Šaponjić, Ranko Sočanac, Ratko Zatezalo, Branko Vurunić, jedan od vlasnika HTP Primorje, Dejan Mandić i drugi.

Za najmlađe bilo je organizvano takmičenje Little game fishing, ainteresovanje je bilo izuzetno veliko. Najbolje je prošla ekipa Braća Damjanović, drugo mjesto pripalo je Sabljarkama, a treće ekipi pod nazivom Plavi kit.

Nakon vaganja ulova finalnog dana takmičenja upriličena je sinoć svečanost dodjele nagrada u kafe baru Stanica, a riba je na Šetalištu dijeljena Novaljnima i gostima.

5 Komentari

  1. Vurunić je novi vlasnik HTP primjore, za ove druge sam čuo da su dobre zanatlije, znam da su mu u stanu keramiku radili Zatezalo, Kostić i Mišković, i pošteno i dobro su mu odradili, jedino nije bio zadovoljan sa Obradovićem, on mu je neku limariju
    isfušerisao, izgleda da nije limar kao što se predstavio.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code