Početna Sport Završen drugi međunarodni stonotenski kamp u Herceg Novom

Završen drugi međunarodni stonotenski kamp u Herceg Novom

1

U Institutu dr Simo Milošević juče je završen drugi međunarodni stonotenski kamp, koji je uspješno organizovano STK Novi. Od 6. do 14. jula, na 6 stolova, vještine stonog tenisa unapređivalo je 15 polaznika iz Njemačke i Srbije, uz sparing partnere iz kluba, ističe za Radio Jadran vođa kampa, trener i proslavljeni stonoteniser Slobodan Grujić, trener u klubu Starbriken iz Njemačke.

– Iako ove godine nije bilo baš puno polaznika, jer smo prilično kasno počeli sa organizacijom i reklamom, ja sam svakako zadovoljan. Imali smo jako dobre uslove ovdje, svi su bili ljubazni i gledali su da nam izađu u susret. Što je najvažnije mislim da su svi učesnici kampa zadovoljni i da će se kući vratiti sa lijepim uspomenama – navodi on.

Picerija i restoran

Grujić se nada da će sljedeće godine kamp okupiti mnogo veći broj učesnika, kao i veći broj trenera i da će se u priču uključiti još neka značajna stonoteniska imena.

Na ovogodišnjem kampu sa polaznicima su radili Slobodan i Beti Grujić, zatim Bojan i Branko Cugović, kao i Saša Grujić i Svetomir Ceca Jovanović.

Po riječima predsjednika STK Novi, Predraga Vukovića, realizacijom kampa, ali i organizacijom izleta van kampa zadovoljni su svi polaznici.

– Učenisici su digli svoju igru na mnogo veći nivo, što je i bila poenta čitavnog kampa, a njihovo zadovoljstvo pri odlasku je nama kao organizatorima najvažnije – ističe Vuković.
Ućesnici kampa su pored intervalnih treninga u fiskulturnoj sali Instituta, imali i kondicione treninge u parku ispred Titove vile, a pored toga bili su organizovani i posjeta Starom gradu, izlet po Hercegnovskom zalivu i za kraj izlet Bokokotorskim zalivom.

Kamp će biti uvršten u godišnji kalendar, zbog čega će naredne godine organizacija biti kvalitetnija, obećava Vuković. U planu je kamp u sali Sportskog centra, na nekih 15-ak stolova, sa mnogo više učesnika iz Crne Gore, regiona i Evrope, ali i marketinške aktivnosti koje će započeti znatno ranije nego ove godine.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code