Završen IX međunarodni teniski turnir veterana

Završen IX međunarodni teniski turnir veterana

1481
1
Podijeli

Međunarodni teniski turnir veterana “Herceg Novi Vet 2016”, u organizaciji TK “Herceg Novi”, od 19. do 21. avgusta na terenima TC “SBS” i SC “Igalo”, okupio je 134 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Češke, Rusije, Gruzije, Kanade.tenis veterani 2016 b
U kategoriji singl žene, Novljanka Stela Kosović bila je bolja od Ane Ostojić iz Obrenovca 7:4.
U muškoj kategoriji singlova 35 i više godina, Goran Janićijević iz Mladenovca je u finalu savladao Sašu Petrović iz Lazarevca, rezultat je bio 9:2.
U kategoriji singl 45+ (muškarci) u finalu Aleksandar Lazić iz Požarevca pobjedio je Haruna Mahmutovića iz Sarajeva  sa  9:8.
U kategoriji muških singlova 55+ u finalu je Ismir Brkić iz Zencie pobjedio Špira Nenadovća iz Herceg Novog sa  9:5, a u kategoriji muških singlova 65 i više godina, Miodrag Mitrović iz Beograda bio je bolji od Andrije Kotlaša iz Malog Iđoša, rezultat je bio 7:6.
U kategoriji dubl I kategorije u finalu su Jovo Muratović iz Sremske Mitrovice i Vladimir Radić iz Rume pobjedili Višeslava Trnavca iz Beograda i Maliqua Dervišija iz Ulcinja sa 9:6, a u kategoriji dubl 50+ u finalu su Zoran Kezić iz Beograda i Goran Durković iz Podogrice pobjedili Dragana Lukića iz Tuzle i Žara Vukotića iz Nikšića rezultatom 9:5.
U kategoriji dubl žene  u finalu su  Stela Kosović iz Herceg Novog i Ana Ostojić iz Obrenovca pobjedile Anitu Prizmić i Maju Kucić-Kržić iz Dubrovnika sa 9:7.

tenis veterani 2016 a
Međunarodni turnir veterana “Herceg Novi Vet 2016” održan je deveti put pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i lokalne turističke organizacije i uz podršku sponzora.
Svi učesnici turnira dobili su turnirske majce i poklone uz druženje na zajedničkoj večeri, a finalistima su uručeni pehari i medalje.

Picerija i restoran

1 komentar

Ostavite komentar

*

code