Početna Promo Završen polo spektakl u Porto Montenegru

Završen polo spektakl u Porto Montenegru

2

Polo spektakl u Porto Montenegro zasigurno je događaj koji je obilježio ljeto u tivatskom nautičkom naselju, ali i na rivijeri – za dva dana vise hiljada internacionalnih gostiju i Tivćana uživalo je u ovom sportskom, ali i lifestyle događaju na polo pop-up Areni.

Pobjednik turnira je tim Porto Montenegra koji je odnio pobjedu nad timom Global Citizen sa rezultatom 9:7, dok su ekipe Boadicea i Universal Capital bank završile rezultatom 5:3 u polufinalnom meču.

Porto Montenegro tim činili su igrači: Charlie Woolbridge, James McCarthy i Jamie Morrison – napominjemo da je Charlie Wooldridge višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu u Švajcarskoj. Oduševljen sam konceptom događaja i marinom Porto Montenegro – sjajna kulisa za održavanje ovakvog događaja i perfektna organizacije. Radujem se da budem dio tima i naredne godine, istakao je Woolbridge.

Maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura. jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, nije krio oduševljenje projektom, ljepotama Crne Gore, i akcentovao je da će zasigruno biti gost Porto Montenegra, i prije sledećeg polo turnira.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno – sportskih događaja ovog ljeta, koji je spojio sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu.

Porto Montenegro je zasigurno oborio rekorde kada govorimo o kompleksnosti organizacije i produkciciji događaja – za potrebe ovo turnira zeleni tim Porto Montenegra je radio skoro godinu dana, tu je i preko stotinu članova tima u organizaciji od strane Porto Montenegra, Global Citizen-a i Sportgate-a. Logistika je zahtijevala i uvoz 52 konja čija vrijednosti iznosi preko 17,7 miliona eura, istakao je Senior Marketing i PR menadžer Danilo Kalezič.

Partneri prvog polo turnira u Porto Montenegru su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovah događaj na tivatskoj rivijeri

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code