Završen uviđaj, normalizovan saobraćaj magistralom kroz Novi

Završen uviđaj, normalizovan saobraćaj magistralom kroz Novi

11707
9
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Negdje oko 20 časova večeras  normalizovan je saobraćaj magistralnim putem kroz Herceg Novi. Auto koji je u pokretu eksplodirao, od, kako se sumnja, postavljene eksplozivne naprave, je pregledala  ekipa iz Forenzičkog centra, a potom je odšlepan. Državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu, Tanja Čolan Deretić je obavila uviđaj i nakon toga potvrdila za Radio Jadran:

–  Oko 14.45 danas došlo je do eksplozije na vozilu kojim je u tom trenutku upravljao D.R. Zbog zadobijenih povreda upućen je u Klinički centar Crne Gore. Ja sam u sardnji sa službenicima Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Forenzičkog centra, u prisustvu vještaka za PEH, obavila uviđaj. Dala sam određene naloge policiji -kazala je Čolan Deretić.

Picerija i restoran

Na naše pitanje kada bi mogle biti završene analize i saopšteni detalji istrage državna tužiteljka, je rekla da to sve zavisi od samih analiza i u ovom trenutku nije mogla da precizira rokove.

9 Komentari

 1. Da budemo precizni ne niko od saobraćajne i komunalne policije da se nije sjetio da preusmjeri te autobuse ka Trebinju nego načelnici koji su postavljeni po političkoj liniji.
  21  6
 2. dva autobusa koja su cekala da prodju kroz grad dok je bio uvidjaj krenuli su putem prema trebinju i vraceni su sa granice jer nekim putnicima treba viza
  24  0
 3. Od 14:45 do 20:00 je 5 sati 15 minuta!

  5 sati i 15 minuta je saobraćaj kroz grad bio blokiran. Bili su blokirani svi turistički autobusi koji su se vraćali iz Kotora ka Dubrovniku. Mi kao turistički grad smo dozvolili da gosti ispaštaju zbog neorganizovanosti gradskih službi. Niko se od “regularne” i komunalne policije nije sjetio da Dubrovačke autobuse još na kružnom toku isključuje i sprovodi ka Trebinju? Da li uopšte imamo plan organizovanja saobraćaja u ovakvim situacijama? Cijeli grad se oslanja na jednu arteriju male propusne moći i kada je ona blokirana, nastaje potpuni kolaps saobraćaja.

  Pod hitno treba graditi alternativni put oko grada!
  157  2

Ostavite komentar

*

code