Početna Turizam Završena izgradnja porodične plaže u rizortu Portonovi

Završena izgradnja porodične plaže u rizortu Portonovi

6

Tokom ovog ljeta dio velikog turističkog naselja Portonovi u Kumboru primiće prve goste, a u D-marinu Portonovi uploviće i prve jahte.

U sklopu završnih radova bilježimo izgradnju i uređenje porodične plaže. Ona se nalazi uz novoizgrađenu marinu. Svi radovi su završeni, a uskoro će biti potpuno spremna da prmi prve kupače.

Kotorska kompanija “Briv construction” je izgradila lijepu pješčanu plažu površine 3600 kvadrata. Saznajemo da je materijal za osnovu plaže dopremljen iz njihovog kamenoloma, a završni fini pjesak iz uvoza.

Podsjetimo, kompanija Azmont investments već šestu godinu gradi preko 600 miliona eura vrijedan Portonovi rizort. Otvarnje prve faze rizorta najavljeno je na brojnim sajmovima nekretnina i nautike.

Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile.

D-Marin Portonovi, marina sa 238 vezova, biće otvorna ovog mjeseca, neposredno prije otvaranja samog rizorta. U isto vrijeme služiće i kao granični prelaz.

Uz heliodrom, šoping i sofisticiranu ponudu restorana na samoj obali, rizort će biti otvoren cijele godine.

Prvi One&Only u Evropi, čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu 2020. godine, u ponudi će imati 113 hotelskih soba i 10 brendiranih vila na samoj obali, sa privatnim vezovima i plažama.

6 Komentari

  1. Samo bogata klijentela uživa u ovoj ponudi a za “obične” građane ostaje nada da će uhvati mjesto na zabaćenim uglovima gradskih plaža bez plaćanja plažnog mobilijara.

  2. Da li neko može potanko objasniti što to znači “porodična plaža”? Star sam čovjek, ali se slabo razumijem u ovu novokomponovanu terminologiju. Mogu li tamo besplatno da uđem sa svojim peškirom i lumbrelom? Sa svojom unučadi. Ali, da me niko ne dira niti maltretira.

    51
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code