Završeno asfaltiranje pet lokacija u Prijevoru

Završeno asfaltiranje pet lokacija u Prijevoru

14
Podijeli

U Mjesnoj zajednici Prijevor, koja broji oko 40 domaćinstava, prethodnih dana je asfaltirano pet lokacija, ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Kako je kazao predsjednik te Mjesne zajednice Goran Malavrazić, u sanaciju glavne putne dionice nije ulagano više od 30 godina, a sada su sanirane najkritičnije tačke tog puta.

Sredstva za asfaltiranje četiri lokacije obezbijedila je Opština Herceg Novi sa 15 hiljada eura, dok su za posljednju lokaciju sredstva obezbijedili mještani i Mjesna zajednica. Veliku pomoć u realizaciji pružio je i izvođač radova, kompanija “Fortis mont”, saopštavaju iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Malavrazić je naglasio da mještani veliku zahvalnost duguju gradskoj upravi, ali da postoje i planovi za dalje unaprijeđenje kvaliteta života Prijevorana, poput uređenja dječijeg igrališta u donjem dijelu zaseoka Beci, kao i bolja regulacija autobuskih linija, prvenstveno zbog djece.

– U razgovorima smo sa Opštinom Herceg Novi oko postavljanja rasvjete od Debelog brijega do zaseoka Beci, kao i u zaseocima Konjevići i Malta. Dosta ljudi se vraća u Prijevor i obnavljaju stare kuće. Sve zajedno ovo govori da sa malo ulaganja možemo uraditi zaista mnogo, poručio je Malavrazić.

Takođe, ovih dana će otpočeti radovi na asfaltiranju ulice Novo mesto u naselju Gomila, obećavaju iz lokalne uprave.

14 Komentari

  • Taj će put uskoro dokusuriti kamioni, koji se sa šutom usmjeravaju na Dugunju, da se pokriva smeće, što je kao ideja odlično. Ali, kad idu smećare, to je sve zajedno 5 tona, ali kada krenu 3-osovinci za 40 tona…samo da niko ne pogine kad se prospe austrougarska međa ispod njih.

 1. Hajde dođite preko puta Dječjeg doma Bijela gdje je autobusko stajalište da snimite šta je vodovod napravio od puta i ulaza u naselje Grabi koje su sami mještani bili izbetonirali i napravili da bi sad bili bez puta koji niko neće da popravi.Isti slučaj i sa nadvožnjakom u blizini koji je pijani vozač Admirala zapeo i oštetio i opet nikom ništa i nigdje pomoći za sanaciju.Ovo je sve na glavnoj cesti i lijepo se vidi i nikog nije briga.

  11
 2. Radman Ratisevinu , Mica Prijevor! Bravo momci ! Obecaste Gomili igralista , zelene povrsine i sipak !
  Bravo . Cak su i prethodni nesto napravili a vi obisli!

  28
  8

Ostavite komentar

*

code