Početna Društvo Završeno asfaltiranje puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima

Završeno asfaltiranje puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima

18

Tokom prethodnog vikenda završeno je asfaltiranje 400 metara puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima. Asfaltiranje puta od magistrale prema crkvi izvela je kompanija Car Invest, finansirala Opština Herceg Novi, a cijeli projekat urađen je na inicijativu MZ Baošići.

Foto: Služba za informisanje OHN

Kako je kazao predsjednik MZ Baošići Đuro Cvjetković, urađen je dupli sloj asfalta kako bi se put izravnao, a ta MZ će u saradnji sa Opštinom Herceg Novi nastaviti na daljem realizovanju plana i programa za 2019. godinu.

-Sekretarijat za lokalnu samoupravu će i ubuduće vrlo aktivno podržavati mjesne zajednice u nastojanjima da svoja mjesta učine boljim i ljepšim, od infrastrukture do mobilijara za rekreaciju. Zadovoljni smo domaćinskim odnosom Mjesne zajednice Baošići, koja je dobar primjer kako treba raditi u korist svih građana, poručila je sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić.

U prilog tome govori i činjenica o završenim radovima u prethodnom periodu – na čišćenju bujičnog potoka iz kojeg je odnijeto oko 400 kubika raznog otpada, izgradnji teretane na otvorenom i zida uz potok prema Muzeju starog kapetana, u dužini od 30 metara, a na nekoliko lokacija se radi na proširenju puta kako bi bio omogućen bolji prilaz autobusima.

18 Komentari

 1. Ranko,
  Zar ne vidis rezultate?! Htio ili ne htio priznati ulaganja su velika u baosice. Ako pratis i citas slozices se sa mnom da je za vrlo kratko vrjeme dosta uradjeno. Napravice se i kanalizacija samo polako. Ne moze sve odma i sad. Kakve veze ima Pop sa asfaltom. Pa ne ide tim putem samo Pop. Gore zive mnoge porodice a mjestani idu ka crkvi i na groblje svojim predacima svakodnevno. Na taj put nije niko karijolu betona stavio 40 god i sad pricas popovi naprijed svi ostali stoj. Neko voli popa, neko popadiju, a neko nikog i nistamu ne valja. Ja volim sto se radi i ulaze sto je ocigledno. Pozzzz

 2. Ranko, ne znam o kojoj kanalizaciji pričaš ali radi se izmjena projekta za kanalizaciju gornje i donje Vodice, bar je tako rekao ovaj Cvjetković meni ljetos. Još je rekao da taj projekat treba da dobije skupštinsku saglasnost na sljedećoj redovnoj sjednici za gradnju objekta od opsteg interesa jer baosici nemaju DUP. Ja sam iz Srbije. Imam stan u baosice u gornje Vodice i imamo problem sa kanalizacijom 20 god i niko ništa da pokrene ali se nadam da će se i to rjesit jer ovaj momak je rekao da će se raditi.
  Vjerujem da oce jer gledajuci FaceBook stranicu MZ Baosic i prateći Radio Jadran, zaključujem da je Cvjetković uradio mnogo za kratko vrijeme i sve pohvale za njega i za rukovodstvo MZ Baosic, jer se pokazalo da imaju podršku lokalne samouprave pa se nadam da će i ovo rjesit. Pozzz.

 3. Kad uradis ne valja, kad ne uradis isto ne valja, vazda se nadje neko da kritikuje, ali i kritika moze da bude od koristi kada je konstruktivna, u suprotnom samo nepostujete sebe ni svoje mjesto.

 4. Predpostavlja se, da su kriticari nezadovoljni iz razloga jer nisu vlast u gradu. Odje se ne radi o politici i popovima, niti bilo kojem pojedincu, odje se radi o interesima gradjana BAOSICA.
  Dok ste bili vlast nije bilo dovoljno pricat o tome kako je Crna Gora ugrozena, kao i njezin identitet. Trebali ste raditi za interese gradjana kao sto se sada radi, a ne se voditi podjelama:
  Politickim, vjerskim i nacionalnim. Trebali ste imati ideju, znanje i realizaciju jer sve ulozeno ostaje odje. Nece to ponijet POP, niti bilo ko drugi. Ja znam da se ne slazete ni sa cim uradjenim, jer vi, bi to bolje (naravno da zivimo bolje) ali imali ste sansu koju ste iskoristili iskljucivo za svoje interese i interese svojih istomisljenika. Ne gradi se odnos u jedno malo mjesto na takav nacin. Morate da se mjenjate, ali na bolje. Rezultati su odlicni ko zeli da ih vidi, ko ne zeli, nema stvarno smisla da kritikuje.

  • Istina# nista nisam razumio o cemu pricas. Kakvi mi, vi ,oni, ja nisam politicar niti navijac kao ti, ako nisi primjetio okreni se oko sebe, crkvi i popovima date su veoma velike naše pare, a zbog 100 hiljada blokiran je racun opstine ,eto o tome je rijec, koji ce to turisti žicarom izlaziti na Ilinu kitu,da gledaju crkvu od 5 m2, kao i u Baosicima. Da se treba graditi,treba, ali postoje prioriteti,kanalizacija,vodovod irltd

 5. Popovi naprijed ,ostali Stoj !!! Svaki put je dobar , ali ovo ulaganje u popovske poslove prelazi u degutantnost. Sada razmisljaju da grade zicaru od korita sutorinske rijeke do crkve na Ilinoj kiti, predlog je dao jedan pop a prihvatio gradonacelnik i ostala kamarila , !!! Užas !!!

  • Gospodine ,Ranko nije ovo ničija prćija ,već naše mjesto koje treba svi skupa da oplemenjujemo na svakom polju.Ko god što dobro napravi treba podržati ,pa možda ćeš sjutra ti nastaviti .”GDE JA STADOH TI PRODUŽI”

   • Bosko# sve sto se gradi je super, znas li koliko problema ima samo u Baosicima- prvo kanalizacija na sve strane smrdi, dalje necemo nabrajati, popove treba zvati da nam rijese kanalizaciju i bice i uradena

    • Evo ima 20 god da sam u Baošiče i stalno slušam kolektor kolektor pa ajte više ,ali ovi mladi ljudi su tu najmanje krivi.Niko ništa nije dosad mislio a sad daj ovo ,daj ovo..Pozdravljam Savjet MZ.BAOŠIĆI

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code