Početna Sport Završnica turnira “Sport4kids”, Novljani love prolaz na regionalno finale

Završnica turnira “Sport4kids”, Novljani love prolaz na regionalno finale

0

Košakraki KK AS iz Herceg Novog sastaće se sjutra sa ekipom Cenar iz Bijelog Polja u Podgorici, u drugom polufinalnom meču završnog turnira “Sport4kids”, koji organizuje regionalna sportska televizija Sport Klub za igrače rođene 2005. godine. Utakmica u dvorani Univerzitetskog centra se igra u terminu od 14 časova.

U prvom meču snage će odmjeriti podgoričke ekipe KK Junior i KK All star, taj meč počinje u podne. Poraženi će u 16 igrati za bronzu, dok je finalni susret na programu u 17:15 časova.

Osvajač ovog turnira steći će pravo učešća na finalnom regionalnom turniru,  u Beogradu, a na kojem će učestovati osam pobjednika iz država regiona. Pobjednika tog turnira organizatori vode na završni turnir Lige šampiona u košarci.

Podjsećamo, KK AS je u Baru, na kvalifikacionom turniru ostvario tri pobjede, čime je stekao pravo da se bori za medalje i veliki pehar koji dodjeljuje organizator.

Jovan Bojanić, Dušan Ozrinić, Luka Glušac, Srđan Vujačić, Filip Konjević, Nikola Petrović, Jovan Kokot, Matija Otašević, Vasilije Šćekić, Lazar Radanović, Nikola Đuričić i Vuk Maletin, momci su koji će igrati za KK AS u Podgorici. Trener ekipe Dejan Bijelić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code