ZBOG KORUPCIJE UHAPŠENI KOMUNALNI INSPEKTORI U NOVOM

ZBOG KORUPCIJE UHAPŠENI KOMUNALNI INSPEKTORI U NOVOM

0
Podijeli

hapsenjeDvojica komunalnih inspektora iz Herceg Novog, Danilo Harović i Miroslav Mrdak uhapšeni su zbog mita od 500 eura, to je  potvrđeno Radiju Jadran u policiji. U kafiću “Adadjo”  ispod hercegnovske Srednje škole „ Ivan Goran Kovačić“ danima je puštana glasna muzika, zbog čega su građani često pozivali komunlanu inspekciju i policiju.

“Uoči vikenda su čak tri puta izlazili na lice mjesta i čim bi u kafiću vidjeli službeni auto, utišavali bi muziku, da bi je odmah po odlasku inspektora opet pojačavali” – priča nam načelnica komunalne policije, Nataša Tatalović. Čak je i lično svojim autom pošla da provjeri o čemu je riječ i zatekla je, kaže, pun lokal pijanog mladog svijeta od kojih su mnogi bili maloljetni. Potražila je vlasnika i dozvolu za rad kafića. Konstatovano je da lokal radi bez dozvole. Stoga je naložila pečaćenje.

Picerija i restoran

 

Nezvanično saznajemo da su Harović i Mrdak zatražili novac da bi kafić nastavio sa radom. Vlasnik je navodno pristao, pozvao ih u drugi lokal da preuzmu novac, ali je u međuvremenu obavijestio policiju koja je postavila zasjedu, kamere i uhvatila ih na djelu.

Ovo je priča koja opominje i dokazuje da je ipak počelo da se razotkriva podmićivanje u javnim službama u Herceg Novom. Nadležni bi trebalo da nastave posao i provjere da li svi kafići u blizini škole na Savini imaju dozvole za rad.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code