Početna Društvo Zbog krađe postrojenja javne rasvjete mrak u Ulici Sava Bajkovića

Zbog krađe postrojenja javne rasvjete mrak u Ulici Sava Bajkovića

10

Nepoznato lice razvalilo je upravljački ormar javne rasvjete i iz njega ukralo kontaktor i uklopni sat, pa je u Ulici Sava Bajkovića iznad Crvenog krsta van funkcije 11 svjetiljki.

Kako informišu iz Komunalno stambenog preduzeća zaposleni u Sektoru za održavanje javne rasvjete osposobljavaju ormar i nastoje da osposobe javnu rasvjetu.

10 Komentari

  1. Hahaha .to je sigurno neko ko nezna sta je unutra i cemu sluzi i nezna lokaciju .SPRDANJA ziva .To je ista ekipa kao u VODOVOD ugradi divlji prikljucak i naplati pa briga te ko ce platiti. DNO DNA lopovska opstina i drzava .

  2. Vjerovatno kradu mještani prigradskih naselja da bi napravili rasvjetu negdje drugo pošto je u Novi pravilo da je samo bitno da rasvjeta dođe do moje kuće pa dalje ne treba. Onda se oni koji žive u mraku “snalaze” za dalje…, i tako dalje!

    11
  3. Sta je sa nama na Toploj3 , 6 mjeseci se rugaju sa nama. Jednostavno nece da rade !!!. Rasvjeta je radila, onda su zamjenili drvene i postavili betonske bandere ali nikada nisu prebacili lampe na betonske stubove osim ne dvije. I kazu da nece ,bas ih briga, zovete u opstinu,komunalno ,rugaju se sa nama ,izmisljaju neke razloge ,uzas zivi

    14
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code