Početna Društvo Zbog velikog interesovanja termini za preuzimanje EYCA svakog dana

Zbog velikog interesovanja termini za preuzimanje EYCA svakog dana

1

Zbog velikog interesovanja mladi Novljani će od danas besplatnu Evropsku omladinsku karticu (EYCA) moći da preuzmu svakog radnog dana od 09 do 14 sati u  Sekretarijatu za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi – najavljuju iz Press službe Opštine Herceg Novi.

Planirano je da termini za distribuciju kartica budu svakog utorka i četvrtka, ali nakon velikog broja upita od strane mladih i roditelja Sekretarijat je odlučio da izađe u susret i svakog dana omogući preuzimanje kartice.

Da bi Novljani uzrasta od 13 do 29 godina postali dio mreže mladih koji koriste karticu potrebno je samo da posjete Sekretarijat u utvrđenom terminu i prilože dokument sa fotografijom.

Obezbjeđivanjem EYCA benefit kartice sa motivima grada, Novljani se pridružuju mreži od oko sedam miliona vršnjaka koji mogu da koriste različite pogodnosti u 37 država Evrope.

Neke od kompanija koje omogućavaju pogodnosti, a posluju na teritoriji Herceg Novog su: Telekom, Uniqa, Tehnoplus, Lighthouse of Montenegro, Gradska kafana, Sport Vision, Obuća Minja, Božur prevoz, Lalatović travel, Royal travel, a tu su i ustanove i preduzeća poput Narodnog muzeja Crne Gore, Crnogorskog narodnog pozorišta, Gradskog pozorišta Podgorica, Kraljevskog pozorišta Zetski dom,  Željezničkog prevoza Crne Gore i mnogih drugih.

Više informacija o projektu i popustima možete naći na sajtu.

Projekat Evropska omladinska kartica sprovodi nevladina organizacija Centar za omladinsku edukaciju, partner je Opština Herceg Novi, a generalni pokrovitelj EYCA projekta u Crnoj Gori je Ministarstvo sporta i mladih.

1 komentar

  1. Nadam se da ce moci zaista podizati kartica do 14 casova, s obzirom da je do sada pisalo da moze do 12 casova, pa su djeca , kojima je inace problem doci iz prve smjene u skoli, dolazila, a iz Sekretarijata su ih vracali i govorili da se moglo podici samo do 11 casova.

    4
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code