Početna Politika Zdravko Krivokapić funkcioner u Vladi Mila Đukanovića

Zdravko Krivokapić funkcioner u Vladi Mila Đukanovića

4

Poslanik SDP-a Raško Konjević, saopštio je danas tokom premijersko sata, da je Milo Đukanović kao premijer Crne Gore 2015. godine predložio Zdravka Krivokapića za predsjednika Upravnog odbora Akreditacionog tijela.

 

Konjević je kao član tadašnje Vlade podržao izbor Krivokapića za tu funkciju. On je poručio premijeru Krivokapiću da je bio javni funkcioner DPS-SDP-BS Vlade od 2011. godine.

“Više ste vi bili funkcioner vlasti DPS-a nego ja koji sam im bio koalicioni partner. Ja sam postao funkcioner u Skupštini Crne Gore 2009. godine, a vi ste bili dio DPS-SDP-BS Vlade kao predsjednik Akreditacionog tijela od 2011. godine. Takođe, Ja sam vas glasao 2015. godine kao ministar u Vladi da budete predsjednik Upravnog odbora Akreditacionog tijela. Milo Đukanović vas je predložio za predsjednika Upravnog odbora Akreditacionog tijela, ne zato što je Milo Đukanović, već zato što je bio predsjednik Vlade. I ovo se jednostavno može provjeriti rekao je Konjević.

Odgovarajući na Konjevićeve tvrdnje, premijer Krivokapić je istakao da je na poziciju predsjednika Upravnog odbora Akreditacionog tijela izabran ne kao član DPS-a ili SDP-a, već zbog svojih stručnih kvaliteta.

4 Komentari

  1. Vidjelo se od pocetka da nesto “smrdi” oko Krivokapica. Vecina u Skupstini bila je naivna
    jednino Medojevic vidovit – on je bio protiv Krivokapica, slucajno ili namjerno ali je dobro procjenio.
    Profesore dosta je bilo lutanja i jedna godina je izgubljena bio bi red da odete sami. Ne varajte vise ovaj narod ! Sramota.

    32
    15

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code