Početna Naslovna Zeleničke igre – najbolja žurka na plaži ovog ljeta

Zeleničke igre – najbolja žurka na plaži ovog ljeta

14

Tradicionalna ljetnja manifestacija “Zeleničke igre” u četvrtom izdanju, na plaži “Plava tišina” u Zelenici završena je proteklog vikenda, a po ocjeni publike, najbolja je do sada organizovana sportska manifestacija nevladinog udruženja “Zelenike igre”.

Prvo mjesto u generalnom plasmanu pripalo je ekipi “Iza banera”, drugi su bili “Girice”, treći “Huljari”.

Picerija i restoran

Pred oko 1000 gledalaca, u svojevrsnim igrama bez granica, takmičilo se 7 ekipa u 5 atraktivnih disciplina. Neke ekipe bile su uspješne u skakanju vrećama, neke u obaranju s grede, dok je najsnažnija ekipa u povlačenju konošca bila “Iza banera”. Pršut sa jarbola pripao je ekipi “Girice”.

– Najatraktivnija je bila igra u kojoj su dame, na ramenima muškaraca, u vodi, pokazale kako se žustro obaraju i bore za bodove. Voditelji programa su bili u standardnoj postavi, naš prosavljeni glumac Branislav Branko Platiša iz pozorišta “Boško Buha” iz Beograda i Dejan Šofranac, koji je bio i jedan od organizatora. Pravdu je dijelio kao i svake godine do sada Zoran Pestorić. Za veličanstveni vatromet je bio zadužen Danijel Dado Rolović, a bitan šraf u organizaciji, kao i svake godine je bio Boris Gecaj. Goste je zabavljao DJ Mikely, a vrhunac zabave je uslijedio kada je otpočeo koncert genijalnog bubnjara Dragoljuba Đuričića sa bendom “Balkanska Lavina” – navode organizatori iz NVO “Zeleničke igre”.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Turistička Organizacija Herceg Novi, koja je manifestaciju finansirala sa 1500 eura, a tehnički i finansijski su pomogli i mnogobrojni sponzori. Manifestacija je i ove godine opravdala titulu “najbolja žurka na plaži ovoga ljeta”.

14 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code