Zeleničke igre: Skidanje pršuta sa jarbola, trka u vrećama…

Zeleničke igre: Skidanje pršuta sa jarbola, trka u vrećama…

2379
0
Podijeli

Zelenicke igre-plakatSve omiljenija među gostima lokalna manifestacija Zeleničke igre biće priređena  sjutra, u 19 h, na plaži Zmijice. Igre će obuhvatiti nekoliko standardnih discipilna, kao što su penjanje za pršut uz omašćen jarbol, navlačenje konopa, trka u vrećama, obaranje sa grede i slično.

Organizator manifestacije, Dejan Šofranac, najavio je i gosta iznenađenja. Kazao je samo da je riječ o jednoj “malo većoj muzičkoj zvijezdi”.

Picerija i restoran

Za posjetioce su obezbijeđene gratis mušlje, piće će biti po promotivnim cijenama. Doći će veliki katamaran iz Budve koji će praviti neku vrstu tribine sa mora. Nastupiće i rok grupa “Krugovi u žitu” iz Trebinja. Biće odlična atmosfera, kao i prethodne dvije godine – obećava  Šofranac, koji će sa Goranom Slavićem biti voditelj.

Zelenika će ove ljetnje sezone biti domaćin još jedne manifestacije istog imena, ali u drugoj organizaciji.

– Riječ je o prijateljskom odnosu dvije NVO, jer igre su zapravo način da se turistička ponuda ove Mjesne zajednice obogati. Sljedeće Zeleničke igre na programu su 13. avgusta, ali na drugoj lokaciji. U planu je organizacija i Otvorenog prvenstva u piciginu.

Prijave ekipa su u kafe baru “Gato” u Zelenici. Igre se organizuju  pod pokroviteljstvom JUK Herceg Festa i Turističke organizacije Herceg Novog.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code