Početna Oko nas Kotor Željko Aprcović predložen za predsjednika kotorske Opštine

Željko Aprcović predložen za predsjednika kotorske Opštine

5

Za kandidata za predsjednika Opštine Kotor, na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista jednoglasno je predložen Željko Aprcović.

– Ovim činom DPS je potvrdio da je snažna partija, spremna da preuzme odgovornost za razvoj i prosperitet Kotora i za rješavanje nagomilanih problema koji su posljedica neodgovornog vođenja grada prethodne vlasti – kaže se u saopštenju.

Aprcović je predsjednik Opštinskog odbora DPS, dugogodišnji odbornik u kotorskom parlamentu, poslanik u državnom parlamentu, predsjednik Odbora za politički sistem.

– Sigurni smo da će Aprcović, kao predsjednik opštine Kotor, izabrati pravi tim koji će uz podršku građana uspješno voditi grad u ovim teškim vremenima – navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a očekuju da predsjednica Skupštine Dragica Perović uvaži realnost i zahtjev većine u kotorskom parlamentu i zakaže sjednicu SO Kotor na kojoj će se izabrati predsjednik opštine Kotor.

Perović je zatražila od Ministarstva javne uprave instrukcije u vezi sa daljim radom lokalnog parlamenta, nakon što je nedavno izglasano nepovjerenje predsjedniku opštine Vladimiru Jokiću.

5 Komentari

  1. Naravno da će glasati za Željka! Ko bi drugi mogao kvalitetno i predano da bude na čelu Opštine, a bez ličnih interesa. Željko je sjajan, izuzetno pošten, edukovan, rijedak.

    11
    12
  2. Sve dok ne glasa za Aprcivića g.Bruna se može smatrati članom SDP. Kada glasa, mimo stava partije i predizbornih obećanja, sama se isključila i tu partija više nema potrebe da je isključuje.

    18
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code