ŽENI S LJUBAVLJU – DVA KONCERTA I BAZAR RUKOTVORINA

ŽENI S LJUBAVLJU – DVA KONCERTA I BAZAR RUKOTVORINA

132
0
Podijeli

Tradicionalni humanitarni zabavno muzički program povodom 8. marta, Međunradnog dana žena prirediće sjutra veče Organizacija žena Hercege Novog, u dvorani Park od 19 časova.

Cijena ulaznice za koncert naslovljen “Ženi s ljubavlju” je 2 eura, a sav prikupljeni prihod ove godine biće opredjeljen za Dnevni centar u Igalu, kao i za liječenje petogodišnjem sugrađaninu Davidu – kazala nam je predsjednica Udruženja žena Novoga, Ivanka Laković.
U programu će učestvovati djeca iz vrtića na Toploj, osnovici škole “Milan Vuković” sa Savine, KUD “Ilija Kišić” i “Igalo”, plesni klubovi “Diano”, “Fenix”, “Studio N”, štićenici dječijeg Doma “Mladost” i Jelena Pavlović.
U njihovoj organizaciji je otovoren Bazar rukotvorina u objektu “Mješovitog” u Herceg Novom.
– Pridružilo nam se 20 žena iz grada koje su zaista izradile unikatne dijelove odjeće, ali i ostale prikladne sitnice u susret Danu žena, što svakako može biti divan poklon – kaže Lakovićka.
Bazar će biti otvoren do 9. marta svakog dan od 9 do 19 časova.
Na Dan žena u dvorani Park biće održan koncert kantautora Marinka Pavićevića pod nazivom “STIH I GITARA”.
Književni klub MORE Tivat je nosilac serijala Pavićevićevih koncerata, koji su organizovani u skoro svim gradovima u Crnoj Gori i BiH.
U Herceg Novom se održava pod pokroviteljstvom Opštine kao poklon damama za Međunarodni Dan žena.
Marinko Pavićević, dugogodišnji muzički urednik na RTVCG i urednik na Radiju Crne Gore obilježava u ovoj godini značajan jubilej, 40 godina bavljenja muzikom i kantautorskim radom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code