Zgrada Opštine Herceg Novi dobija još jedan sprat

Zgrada Opštine Herceg Novi dobija još jedan sprat

7
Podijeli

Izgleda da je zgrada Opštine Herceg Novi postala pretjesna za sve zaposlene, kojih je zvanično u stalnom random odnosu 230. Da bi se obezbijedio nesmetan rad sadašnjim i budućim službenicima, u rukovodstvu su odlučili da dozidaju još jedan sprat. Kako Radio Jadran saznaje, već su izdati  UT uslovi za podizanje još jedne etaže.

opstinax2

Proširenjem objekta dobiće se novih 30 manjih i većih kancelarija, kao i jedna sala za sastanke.

Picerija i restoran

Sprat bi trebao da bude dovoljan za sve stare i novozaposlene službenike, koji se očekuju od  2018. godine, bez obzira hoće li doći do promjene vlasti.

Ipak, ovakva projekcija nadležnih održiva je samo do 2022. godine. Zato je ostavljena mogućnost podizanja još jednog sprata, sa manjim koeficijentom izgrađenosti.

7 Komentari

  1. Ma ko sirotinja? Daj pet spratova! Usput, grad ima previse stanovnika a nikakvu infrastrukturu, nikakvu industriju pa onda u opstini mkraju da zaposljavaju ljude koji tamo nista ne rade, znam ih 10 sto su u radnom odnosu u opstini 30godina a jedini posao im je da nose kafe po kancelarijama.

  2. Kada se tipografska greška uglavi tako da kaže suštinu: “Izgleda da je zgrada Opštine Herceg Novi postala pretjesna za sve zaposlene, kojih je zvanično u stalnom random odnosu 230. ”

    “Random” – slučajno

    Oni tamo slučajišu, ne rade! Bravo Radio Jadran 🙂

  3. Pametnije bi bilo napravit jos jednu gradsku i dva bifea Beograd jer kad onako”napucani”iz opstine izađu na pauzu obican građanin ili turista nema đe ni kafu popit

Ostavite komentar

*

code