”ZIMSKA BAJKA” ZA MALIŠANE UZ JELKU I SNIJEG SA VRBANJA

”ZIMSKA BAJKA” ZA MALIŠANE UZ JELKU I SNIJEG SA VRBANJA

66
0
Podijeli

Najmlađe u Herceg Novom očekuje manifestacija “Zimska bajka” koja će trajati od 20. decembra do 14. januara, s puno zabavno, muzičko – scenskih, ali i humnitarnih akcija.

U organizaciji NVO Izbor, u saradnji sa Ruskim kulturnim centrom “Sava Vladislavić”, studijima baleta iz Herceg Novog, Podgorice i Tivta, kao i plesnim klubom, Herceg festom, opštinom Herceg Novi, privrednicima, biće upriličeno druženje najmlađih uoči, tokom i nekoliko dana nakon Novogodišnjih i Božićnih praznika, najavlju iz NVO Izbor.
Sve počinje 20. decembra u 18 časova, u dvorani Park, prvim nastupom Gradskog dječijeg hora, nakon čega će biti izvedena predstava “Krcko Orašćić”. Članovi dječijeg hora pozvaće prisutne da zajedno krenu na Belavistu gdje će ih čekati jelka, Snjeguljica i Djeda mraz.
Mališanima će biti omogućeno da ponovo kao i prošle godine kite svoju jelku sve do 14. januara, ukrasima koje će sami donositi, ali i da donose poklon-paketiće za djecu iz porodica slabijeg materijalnog stanja.
Nakon toga planirano je i da se druženje nastavi u “rezidenciji Djeda mraza”, koju će napraviti predstavnici ruskog kulturnog centra, na mjestu bivšeg restorana “Belvedere”.
Tu će djeca u sobi posebno pripremljenoj za njih dočekati Djeda mraza, pisaće mu ili uručiti već napisano pismo sa novogodišnjim željama, moći će i da kupe praznične paketiće, a nakon toga očekuje ih i specijalno iznenađenje.
Aktivisti “Izbora” će za tu noć dopremiti pravi snijeg sa Vrbanja kako bi se djeci omogućio i upriličio pravi zimski doživljaj – kažu nam iz ovog udruženja.
U Izboru ovih dana rade i na pravljenju novogodišnjih ukrasa koji će biti ponuđeni građanima po cijeni od 2 eura, a sav prikupljen novac ići će u humanitarne svrhe. Planiraju i oragnizovanje novogdišnjeg humanitarnog bazara.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code