ŽKK “Primorje” u novoj takmičarskoj sezoni sa sedam selekcija

ŽKK “Primorje” u novoj takmičarskoj sezoni sa sedam selekcija

1
Podijeli

Najtrofejniji ženski klub u Herceg Novom sljedećeg vikenda startuje sa ligom, a ove godine će se predstaviti sa svim selekcijama. Primorke će se u nacionalnoj ligi takmičiti u sljedećim kategorijama: seniorke, juniorke, kadetkinje, pionirke, mlađe pionirke i mini basket.

U Jadranskoj ligi i dalje nastupaju u pionirskoj kategoriji kao jedini predstavnik Crne Gore.

Picerija i restoran

Žrijebanje za sve kategorije je obavljeno u prostorijama KSCG i Primorke već znaju svoje protivnike. Prvu utakmicu će na svom terenu odigrati kadetska ekipa Primorja protiv ekipe Antivari iz Bara, dok će pionirke isto na svom terenu dočekati Lovćen iz Cetinja. Juniorke će u svom gradu gostovati sugrađankama iz ekipe Castel Nuovo, mlađe pionirke na prvu utakmicu odlaze u Podgoricu, a pionirke Jadransku ligu počinju u Sarajevu 4. novembra. Žrijebanje se još nije obavilo za 1. A ŽCKL i za ekipu mini basketa.

I ove godine u Primorju igraju isključivo djevojčice koje su prve košarkaške korake napravile u matičnom klubu, tj. sve djevojke u svim kategorijama su iz Herceg Novog.

Iz Kluba poručuju da će i ove godine ljubiteljima košarke pružiti dobre partije i da su svi više nego spremni za nove poduhvate.

1 komentar

  1. Klub je jako organizivan, tačno se zna šta ko radi. Čestitam Upravi na odlično posloženim selekcijama, a ovo je izuzetak da jedan klub ima sve selekcije.

    1
    4

Ostavite komentar

*

code